Un bărbat din Vâlcea, bătut pe stradă de un vecin pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu. De ce a ieșit din casă?

Întors din Italia, un bărbat din Vâlcea nu a mai putut rezista în casă, așa că nu a respectat măsura izolării la domiciliu și a părăsit locuința. Acest lucru a stârnit furia unui vecin care l-a agresat fizic.


In articol:

Un bărbat care a ajuns în România din Italia pe data de 2 martie a fost victima furiei unui vecin. Vâlceanul a fost plasat în izolare la domiciliu, dar nu a putut rezista toată perioada în casă, așa că a decis să încalce regulile.

Citeste si: Ce spune Adrian Streinu Cercel despre dezinfectanți: "Alcoolul sanitar nu este bun!" Care este explicația?

Un bărbat din Vâlcea, bătut pe stradă de un vecin pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu

Bărbatul din Vâlcea a părăsit domiciliul cu scopul de a ajunge la primăria din comuna Laloșu pentru a obține o adeverință. Acesta a fost văzut de un vecin care știa că a revenit recent din Italia și de aici și până la izbucnirea unui conflict nu a mai fost decât un pas.

Furios pentru că îi pune în pericol și pe ceilalți prin nerespectarea regulilor impuse de autorități, vecinul bărbatului care a fost plasat în izolare la domiciliu l-a luat pe acesta l-a bătaie. Vâlceanul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Vâlcea, acolo unde medicii i-au oferit primele îngrijiri medicale. 

Citeste si: Donald Trump rupe legăturile cu Europa. O singură țară va face excepție!

Autoritățile au declarat ulterior că cei doi bărbați s-au ales cu dosare penale, unul pentru că a încălcat măsura izolării la domiciliu, iar cel de-al doilea pentru loviri și alte violențe.

"În cursul zilei de astăzi (n.r 11 martie 2020), bărbatul a plecat de acasă la Primăria Laloșu pentru a i se elibera o adeverință. Fiind trimis acasă, acesta a fost agresat fizic când revenea spre locuință, de un bărbat, pe motiv că a părăsit locuința și a mers la primărie în perioada de izolare. Celor două persoane le-au fost întocmite dosare penale,", a declarat Loredana Sandu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea, potrivit mediafax.ro .

Citeste si: Primăria Capitalei lansează o platformă de e-learning, dată fiind suspendarea cursurilor

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate