Un bărbat de 72 de ani, din Iași, a sărutat cu forța o minoră, în timp ce aceasta se îndrepta către un magazin alimentar

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 dec 2022, 19:14

Un bărbat de 72 de ani, din Iași, a sărutat cu forța o minoră, în timp ce aceasta se îndrepta către un magazin alimentar. Acesta a fost arestat preventiv

Sursa: pexels

Un bărbat de 72 de ani din Iași a fost arestat preventiv, după ce a sărutat cu forța, pe buze și pe obraji, o fată de 14 ani, chiar în plină stradă.

Un bărbat din Iași a sărutat cu forța o fată de doar 14 ani, după ce a pipăit-o.

Incidentul a avut loc pe stradă, motiv pentru care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un bărbat din Iași a sărutat cu forța o tânără de doar 14 ani

Conform anchetatorilor, evenimentul a avut loc pe data de 30 noiembrie, în jurul orei 16. Bărbatul în vârstă de 72 de ani, care este prezentat cu inițialele C.M. este acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore, prezentată cu inițialele D.G.

Fata se îndrepta către un magazin alimentar din comuna Deleni, județul Iași. Bătrânul a imobilizat-o, a constrâns-o, a pipăit-o și a sărutat-o atât pe buze, cât și pe obraji.

Bărbatul de 72 de ani a ajuns la Judecătoria Hârlău, care a decis ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, acuzat fiind de agresiune sexuală.

Citește și: Un medic din Florida este acuzat că își agresa sexual pacientele, după ce le seda cu antidepresive și cu gaz ilariant. Bărbatul s-a sinucis

O fată de 14 ani din Iași a fost răpită, în plină stradă

O fată de 14 ani, din județul Iași, a fost răpită, în plină stradă. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis și cererea anchetatorilor pe numele lui Gheorghe Ungureanu, acesta fiind acuzat de lipsire de libertate, în mod ilegal.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Mai mult decât atât, bărbatul a ajuns și după gratii, deoarece ar fi sechestrat-o pe minoră. „Pe data de 13 august 2022, în jurul orei 22:45, în timp ce persoana vătămată minoră, în vârstă de 14 ani, se deplasa pe drumul public împreună cu doi martori, s-a apropiat de locuința inculpatului G.U., acesta din urmă a ieșit pe drum și, folosind forța, a introdus-o pe persoana vătămată în curtea casei”, a precizat Simon Rotundu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Citește și: Motivul pentru care nimeni nu a sărit în ajutorul fetei de 15 ani din Galați, care a fost agresată sexual de către fostul iubit, în baia unui mall

Trei autoturisme ce au făcut accident au îngreunat traficul din București. Patru tramvaie au fost blocate din cauza incidentului

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Gheorghe Ungureanu. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, în mod ilegal, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au declarat și judecătorii din Iași.

Cu toate acestea, vinovatul, în vârstă de 43 de ani, a contestat decizia, deoarece nu era una definitivă.

„Partea vătămată a fost ținută cu forța, timp ce 5 minute, în curtea imobilului respectiv, fiindu-i îngrădită libertatea de mișcare. Ea a fost lăsată să plece după ce au insistat martorii care au strigat să o elibereze. Precizez că măsurile luate în cauză nu pot înfrânge principiul prezumției de nevinovăție de care inculpatul beneficiază până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a adăugat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies