Un bărbat de 32 de ani, din Turcia, a fost împușcat de un câine. Totul s-a întâmplat în timpul unei partide de vânătoare

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 nov 2022, 00:00

Un bărbat de 32 de ani, din Turcia, a fost împușcat de un câine. Totul s-a întâmplat în timpul unei partide de vânătoare

Sursa: pexels

Un bărbat de 32 de ani, din Turcia, a fost împușcat de un câine, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare, pe coasta Mării Negre.

Un vânător din Turcia și-a găsit sfârșitul, după ce a fost împușcat de propriul câine. Acesta se afla la vânătoare, împreună cu mai mulți prieteni.

Un vânător din Turcia a fost împușcat de un câine, în timpul unei partide de vânătoare

Conform presei din Turcia, bărbatul în vârstă de 32 de ani și mai mulți prieteni de-ai săi se aflau la o partidă de vânătoare, pe coasta Mării Negre.

Aceștia se aflau într-o mlaștină și se pregăteau să plece într-o altă zonă în care puteau să vâneze.

Unul dintre cei patru prieteni cu care plecase l-a ajutat pe vânător să își urce câinele în portbagajul mașinii când patrupedul a apăsat pe trăgaci.

Glonțul a ajuns direct în gâtul vânătorului, care a murit pe loc. Potrivit sursei menționate anterior, cercetările continuă, deoarece evenimentul pare „aproape imposibil” și oamenii legii vor să se asigure că nu altcineva a stat în spatele crimei.

Ozgur Gevrekogulu devenise, în momentul în care și-a pierdut viața, tată de doar 10 zile. Incidentul a avut la finalul săptămânii trecute, în provincia turcească Samsun.

Citește și: Un tată din Maramureș și-ar fi abuzat sexual fiul de doar doi ani și două luni. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice

Conform agenției de știri Anadolu, poliția locală l-a luat în custodie pe unul dintre cei patru prieteni de-ai bărbatului de 32 de ani.

Poliția continuă să investigheze cazul cel puțin bizar, după ce unul dintre prietenii lui, de 38 de ani, nu a fost identificat și a fost eliberat, după ceva timp.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Bărbatul era pasionat de vânătoare și de câini

Vânătorul a fost înmormântat în urmă cu două zile, pe data de 28 noiembrie, în orașul lui natal. Acesta posta foarte des fotografii cu animalele pe care le vâna, dar și cu câini, aceste două fiind marile lui pasiuni.

Bărbatul fusese transportat și la Spitalul de Stat Alaçam, în speranța că s-ar mai fi putut face ceva pentru el, însă acesta a fost declarat decedat chiar la sosire, întrucât cadrele medicale și-au dat seama că nu mai au ce să facă pentru acesta.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat în Capitala statului Samsun, pentru a i se face autopsia. Mai mult decât atât, nu se știe care dintre câinii lui a fost, mai exact, responsabil pentru cele întâmplate, deoarece acesta avea fotografii cu mai mulți patrupezi, relatează New York Post.

Horoscop zilnic vineri, 10 februarie 2023. Zodiile vor vrea să facă anumite schimbări în viața lor

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat în Capitala statului Samsun, pentru a i se face autopsia. Mai mult decât atât, nu se știe care dintre câinii lui a fost, mai exact, responsabil pentru cele întâmplate, deoarece acesta avea fotografii cu mai mulți patrupezi.

Citește și: Un tânăr a crezut că trăieşte într-un film şi şi-a omorât tatăl: “Mamă, tata este mort. Nu te duce să-l vezi”

Mai mult decât atât, unele instituții media din Turcia susțin că Gevrekoglu a fost, de fapt ucis, iar câinele ar fi folosit ca o acoperire, potrivit Newsflash.

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies