Un bărbat de 22 de ani din Vaslui este acuzat că a răpit și sechestrat o fată de 13 ani, care a mai fost agresată sexual și în trecut

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 nov 2022, 21:57

Un bărbat de 22 de ani din Vaslui este acuzat că a răpit și sechestrat o fată de 13 ani, care a mai fost agresată sexual și în trecut

Sursa: Istock

Un bărbat de 22 de ani din Vaslui este acuzat că a sechestrat-o și abuzat-o sexual pe o fată de doar 13 ani și, deși a scăpat basma curată, i-a propus o sumă de bani, pentru ca aceasta să își retragă plângerea.

Un bărbat de 22 de ani din Vaslui, din localitatea Alexandru Vlăhuță, este acuzat că a sechestrat și abuzat sexual o minor ă de doar 13 ani.

Cu toate acestea, bărbatul a scăpat basma curată, dar nu a fost mulțumit și a vrut să scape și de plângerea pe care o avea făcută pe numele lui.

Un bărbat de 22 de ani este acuzat că a sechestrat și abuzat o minoră de 13 ani

După ce s-a aflat ceea ce a făcut, acesta a scăpat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Vinovatul nu se află sub control judiciar, deoarece a declarat că minora și-a dat acordul ca relațiile intime să se desfășoare.

Mai mult decât atât, conform libertatea.ro, după ce a fost eliberat, bărbatul chiar a contactat-o pe minoră și i-a propus o sumă de bani, pentru ca aceasta să renunțe la plângerea pe care a depus-o pe numele lui.

Citește și: Un tată din Maramureș și-ar fi abuzat sexual fiul de doar doi ani și două luni. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice

„Sper să nu îmi faci probleme”, i-a scris agresorul, într-un mesaj text victimei sale. Cazul a fost înregistrat pe data de 23 noiembrie. Fata a fost găsită în satul Bălțăteni, comuna Băcani, în casa agresorului.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au declarat că, în acest caz, sunt în desfășurare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, dar și de viol.

Nu a fost luată nicio măsură preventivă, încadrarea juridică exactă a faptei se va face după efectuarea expertizei medico-legale”, a precizat Mădălina Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mădălina Popa, pentru sursa menționată anterior.

Minora a fost abuzată sexual și înainte

Fata de 13 ani se află la un centru DGASPC, acolo unde beneficiază de consiliere psihologică, deoarece, în urmă cu ceva timp, a fost, din nou, violată. Bărbatul de 22 de ani a sunat-o în timp ce se afla în centrul respectiv.

Un bărbat de 72 de ani, din Iași, a sărutat cu forța o minoră, în timp ce aceasta se îndrepta către un magazin alimentar

Bărbatul de 22 de ani și un prieten de-al său au plecat cu o mașină în județul Brăila, cu scopul de a se întâlni cu o fată de 18 ani, doar că, la fața locului, au dat peste verișoara acesteia, fata de 13 ani. Cei doi au urcat-o pe minoră în autovehicul și au plecat spre Vaslui.

Citește și: Cine este polițistul din Cluj care a agresat sexual o fată în timpul unei petreceri. Partenerul tinerei nu a auzit-o țipând din cauza muzicii

După câteva ore de când fata a urcat în mașina băieților, mama acesteia a sunat la 112 și a spus că fiica ei este de negăsit. După ceva timp, după ce a rămas singură în camera în care a fost dusă, a sunat la 112 și a spus că a fost agresată sexual.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies