Un băiețel de 5 ani a fost înjunghiat în inimă de bunica lui, în Anglia. Mario, copilul unei familii de români, a sfârșit tragic chiar de ziua lui de naștere

,

Este vestea care a șocat țara întreagă. Mario, băiețelul de numai cinci ani al unei familii de români din Anglia, a fost înjunghiat în inimă de bunică.


In articol:

David Mario a fost înjunghiat în inimă chiar de ziua lui de naștere. Micuțul și-a găsit sfârșitul în brațele medicilor de pe ambulanță. Părinții băiatului se aflau la serviciu în momentul tragediei, iar bunica copilului suspectată de ucidere a fost arestată.

Un băiețel de 5 ani a fost înjunghiat în inimă de bunica lui, în Anglia

David-Mario, copilul de numai cinci ani al unei familii de români stabiliți în Anglia, a fost înjunghiat cu sânge rece, în inimă, chiar de bunica lui. Micuțul se afla în grija femeii, în timp ce părinții lui se aflau la serviciu. Oamenii legii au arestat-o și este principala suspectă în acest caz.

Medicii veniți la fața locului au încercat să-l salveze pe micuț, dar a fost prea târziu, tot ce le-a rămas de făcut a fost să declare decesul. Copilul a fost supus unei examinări post-mortem și s-a stabilit că a murit din cauza unei răni prin înjunghiere.

”La sosire, echipajele au descoperit un băiat în stare gravă. El primea deja îngrijiri medicale de la colegii din poliție. (...) În ciuda eforturilor tuturor, a devenit evident că nu se poate face nimic pentru a-l salva pe băiat și a fost confirmat decesul la fața locului”, a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din West Midlands.

Citeste si: Noi detalii ies la iveală în cazul polițistului care a lovit cele două fetițe pe trecerea de pietoni! Un nou martor a spus ce a făcut Cristian Popescu după ce le-a lovit pe cele două minore

Oamenii legii cercetează cazul, iar femeia suspectată de uciderea micuțului riscă ani grei de închisoare.

Părinții băiatului sunt devastați de durere și încă nu le vină să creadă că trec printr-o asemenea tragedie.

”Zâmbea mereu de când se trezea și până când se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră și este totul pentru noi doi”, au mărturisit părinții lui Mario.  

Citeste si: Ce este dispusă să facă Marina, prietena Raisei, pentru a scoate adevărul la iveală? Avocatul fetei a dezvăluit totul: ”Vrea să ajute”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Ce vrea să facă Marina, prietena Raisei, fetița spulberată pe trecerea de pietoni. Micuță rupe tăcerea după tragicul accident

Mutări geopolitice spectaculoase: Boris Johnson negociază o alianță alternativă la UE (presă)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Noi detalii ies la iveală în cazul polițistului care a lovit cele două fetițe pe trecerea de pietoni! Un nou martor a spus ce a făcut Cristian Popescu după ce le-a lovit pe cele...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies