ULTIMA ORA! Gheorghe Stanica a fost gasit mort!

Stănică Gheorghe Călin, un afacerist cunoscut din 2 mai, a fost găsit fără suflare.


In articol:

Trupul neînsuflețit al acestuia și al lui Vasile Pârvu, dat dispărut în aceeași zi, au fost aduse de mare, la mal, în Krapeț, Bulgaria.

Stănică Gheorghe Călin, Vasile Pârvu și Cristin Călin au dispărut pe 6 martie, după ce au ieşit cu barca pe furtună.

În jurul orei 20:30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanţa, structura Mangalia, au fost informaţi că ambarcaţiunea nu s-a mai întors în port.

Citeste si: DOLIU in telviziune! Prezentatoarea unei emisiuni indragite de romani si-a pierdut viata intr-un accident teribil...

Imediat după primirea apelului în care se anunţa că ambarcaţiunea de pescuit cu motor nu s-a întors în port de mai bine de 6 ore şi că cei aflaţi pe mare nu au putut fi contactaţi, autorităţile au intervenit și au început căutările.

Cristin Călin, fratele lui Stănică Gheorghe Călin, a fost găsit mort la sfârșitul lunii iunie, tot în zona Krapeţ, Bulgaria.

Citeste si: FOTO Larisa de la Puterea Dragostei, la cersit in Istanbul. In 2 minute a facut cinci lire

Duminică, 25 august, la cinci luni de la dispariție, a fost găsit fără suflare la malul mării, în Krapeț, și patronul Cherhanalei din 2 mai, Stănică Gheorghe Călin. Acesta era și consilier local în Limanu.

De asemenea, marea a adus la mal și trupul neînsuflețit al celui de-al treilea pescar, Vasile Pârvu.

Citeste si: Stefania a anuntat DESPARTIREA dupa 9 luni de relatie: ''Eu si Adelin NU mai suntem impreuna din MOTIVE...''

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate