ULTIMA ORA! El este complicele criminalului din Caracal! Imagini cu barbatul care l-a ajutat sa ARDA cadavrele

,

Jurnalistul Luis Lazarus, aflat la Caracal, unde s-a ocupat de cazul criminalului Gheorghe Dincă, a făcut câteva considerații interesante legate de caz.


In articol:

Acesta a notat cateva argumente pentru care este logic ca Gheorghe Dinca sa nu fi actionat singur in toata aceasta operatiune: 

”1. Așadar criminalul odios este și un tip tăcut! E genul care tace și face! Cred ca îl copiază pe Cioacă, crezând ca dacă a dat foc la cadavre, nu poate fi acuzat!

2.

La Caracal a venit însă, de la București, procurorul Varga! El știe cum e sa condamni fără cadavru și vrea sa supervizeze!

3. Politia din zona e “un pic depașită”, nu ca ar fi fost vreodată la curent! Noroc cu “plutonierul” Coarna, ca ii mai apara și el cum poate! In fapt, la ei, orice ar face sau nu, niciodată nu sunt de vina!

Citeste si: SOCANT! Dinca a sunat-o pe mama Alexandrei in timp ce era langa un politist! Dialogul HALUCINANT

4. Procurorii s-au schimbat! Unul nu i-a lăsat pe polițiști sa intre, altul face cercetarea, supervizat de București! Nici aici nu mai e nimeni vinovat, căci cel care a blocat politia sa intervină nu se mai ocupa de caz!

5. STS NU face “localizări”, el doar cheltuie bani sau urmărește la comanda oameni de afaceri și politicieni, pentru “reglarea conturilor”!

6. Lumea este ultrarevoltata, aseară o scânteie a lipsit ca sa nu se ia la bătaie cu jandarmii, dat fiind rănile vechi care nu se pansează ușor cu politia, cu “p” mic și cu procurorii!

7.

Ministrul i-a demis pe toți! Interesant e ce vor face cei noi! In concluzie toată lumea si-a făcut treaba doar ca fetele sunt moarte! Hai sictir … nesimțiților!! Acum ce mai zic milițienii, când realizează ca acest nemernic de criminal in serie a răpit fetele, le-a violat, le-a omorât, le-a tranșat și le-a dat foc? Nimic! Se disculpa doar!

8. Pentru Luiza, fata dispărută încă din aprilie, ancheta, “magistral” condusă de acești “trambalai”, era gata-gata sa se finalizeze cu … acuzarea bunicului fetei, care de fapt reclamase disparitia! Pfff! De ce nu ma mir?

9.

Și peste toate astea ma întreb: unde sunt complicii acestui derbedeu? Nu de altceva, dar de la fata locului lucrurile se văd un pic diferit!!! O tema de reflecție pentru anchetatori! Cetățeanul din imagine muncea pentru criminal! Este liber acum! Curios ca are mâinile arse! Cică s-a bronzat prea tare! Ce convenabil! Nicidecum nu zice ca s-a ocupat cu arderea cadavrelor și precis “nu știe nimic”! Dar nu poate fi și bronzat și cu mâinile arse? Ca mie așa mi se pare dacă ma uit cu atenție la poze!

10.

Conchizând, ma duc sa îl caut pe ministru, sa-l ajut sa vadă mai bine și mai clar! Am niște informații de la oamenii din comunitate, pe care nu-i asculta nimeni, niciodată! Al vostru! Cu stima pentru toți părinții care mai gândesc și suferă in țara asta!”, a notat Luis Lazarus.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Simina, Zănoagă și bebelușul, împreună la mare! Iată poza care i-a uimit pe toți

Medicul Gilda Popescu atrage atenția: 'Virusul și-a schimbat cumva caracteristicile'

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

SOCANT! Dinca a sunat-o pe mama Alexandrei in timp ce era langa un politist! Dialogul HALUCINANT

Dialogul DISPERAT al Alexandrei cu Dispeceratul 112. Reacția polițistului, ȘOCANTĂ "Nu mai ține linia ocupată!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies