Uite care este dimensiunea IDEALA a sanilor! Concluzia esteticienilor este neasteptata

Author: Raluca Vitu
Actualizat: 09 sep 2020, 22:30

Potrivit unui studiu publicat in revista de specialitate "Plastic and Reconstructive Surgery", oamenii de stiinta britanici au stabilit care este marimea ideala a sanilor.

Studiul s-a desfasurat prin chestionarea a 1.315 de persoane (de ambele sexe, oameni simpli, dar si chirurgi plasticieni) care au fost pusi sa priveasca mai multe poze cu marimi diferite de sani si sa aleaga care li se par ideali.

Horoscop weekend 12-13 august 2023. Iată ce zodie simte nevoie de a echilibra viața profesională și cea personală

Astfel, s-a stabilit ca marimea ideala a sanilor trebuie sa fie considerata in fucntie de raportul 45:55- adica 45% din volumul total de 100% din tesutul mamar sa fie deasupra liniei mamelonului, iar 55% din tesutul mamar sa fie sub linia mamelonului.

Aceste cifre creeaza o forma cat mai naturala, similara cu bustul celebrei statui grecesti Venus din Milo, potrivit dailymail.co.uk.

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!