Ucigasul romancei crucificate a fost PRINS! Si-a recunoscut CRIMA

Ucigasul romancei crucificate la inceputul acestei saptamani in Italia a fost prins. Anchetatorii l-au gasit pe barbat dupa 4 zile de cautari.

Acesta se ascundea chiar sub nasul politistilor, la el acasa. Ucigasul tinerei romance este un barbat de 55 de ani, de profesie instalator. In mod straniu, omul nu este la prima abatere. A mai fost cercetat si pentru alte fapte de natura violenta.

De aceasta data insa, se pare ca el a recunoscut crima, conform informatiilor publicate de agentia ANSA. Barbatul a fost prins in Florenta, in apropierea spitalului Careggi, acolo unde locuia cu parintii sai.

De altfel, conform anchetatorilor, se pare ca de la acest spital provenea banda adeziva cu care a fost legata Andreea si care este aceeasi cu cea folosita si in celelate cazuri cu femei gasite in pozitiii asemanatoare. Politistii il banuiesc ca fiind un maniac sexual, caruia ii placea sa-si tortureze victimele.

Ancheta politistilor a fost extrem de complexa. In ultima zile ei au audiat zeci de personae si au obtinut marturii chiar si de la victimele sale anterioare, care, insa, nu formulasera plangeri oficiale. In baza declaratiilor au reusit sa schiteze un portret robot.

Dar, nu doar asa i-au venit de hac. Proba incontestabila a fost descoperirea ADN-ului, pe care au reusit sa il preleveze de pe bucatile de banda adeziva cu care ucigasul isi legase victima si pe care o rupsese cu gura.

Tanara Andreea se afla in Italia cu barbatul ei. Amandoi si-au dorit sa ofere o viata mai buna celor doi copii pe care i-au lasat in tara, in grija rudelor. In timp ce rudele sustin ca fata se afla acolo la munca, politistii italieni banuiesc ca femeia s-ar fi ocupat cu prostitutia si cu vanzarea de droguri.

Ea locuia intr-o zona rau famata a Florentei, frecventata de mai multe persoane de moravuri usoare. Familia trebuie sa-i aduca trupul tinerei  acasa insa rudele abia au bani sa puna copiilor o paine pe masa, dar sa suporte cheltuielile de transport si de inmormantare.
##VIDEO111706##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate