Tragedie în Mangalia! Un copil în vârstă de trei ani a murit după ce a fost atacat de câinele familiei. Câinele a sfârșit eutanasiat

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 aug 2022, 15:40

Presa Canario, rasa pe care o avea câinele care a ucis copilul în vârstă de trei ani

Sursa: PixaBay

Un copil în vârstă de trei ani a murit după ce a fost mușcat de câinele familiei joi, în Mangalia. Cățelul a fost eutanasiat și preluat de hingheri.

Un copil în vârstă de trei ani din Mangalia a fost ucis după ce a fost mușcat de cap de câinele familiei. Incidentul a avut loc joi. Câinele a fost eutanasiat și luat de hingheri.

Un copil în vârstă de trei ani a fost ucis de câinele familiei. Patrupedul a fost eutanasiat și luat de hingheri

Conform autorităților care au anchetat cazul, joi, în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost anunțați, prin apel la 112, despre incidentul în care un copil de trei ani

a fost mușcat brutal de patrupedul familiei. Ajunși la locul incidentului, polițiștii au constatat că patrupedul este de rasă Presa Canario.

Citeste si: Fiul Biancăi, femeia găsită decedată într-un buncăr, își așteaptă mama acasă: „Bună, mama. Îmi lipsești atât de mult!”

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Bărbatul care a ucis-o pe Rita, o cățelușă din rasa Amstaff, a fost arestat! Este prima oară când se întâmplă acest lucru la nivel național

Patrupedul era în țarc când bunica celui mic s-a dus să îi dea de mâncare. Micuțul s-ar fi furișat printre picioarele bunicii lui, moment în care câinele a sărit la el și l-a mușcat violent de cap. Din nefericire, leziunile suferite de cel mic au dus la decesul acestuia. Copilul a fost dus la spital, dar medicii nu au mai avut ce să-i facă pentru a-l salva, fiind declarat, în final, decedat.

Citeste si: Caz cutremurtător! Un băiețel de numai doi ani și-a împușcat mortal mama în cap. Întregul incident s-a desfășurat sub ochii colegilor de serviciu cu care se afla într-o întâlnire pe Zoom

A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și se fac verificări legate de respectarea regulilor privind deținerea câinilor periculoși sau agresivi.Patrupedul a sfârșit fiind eutanasiat și preluat de hingheri.