Totul despre ejacularea feminina! Uite ce substante se elimina cu adevarat!

Ejacularea feminina nu se intampla des, insa este un proces care poate aparea in timpul partidelor de sex.

Ramane insa intrebarea legata de ceea ce contine lichidul eliminat in timpul ejacularii. Un nou studiu francez publicat in "Journal of Sexual Medicine" sugereaza ca ar putea contine si urina.

Pentru studiu, oamenii de stiina au analizat sapte femei care sustineau ca au o scurgere uriasa de lichide in timpul stimularii sexuale si care prezinta semne de ejaculare. Ideea a fost sa afle de unde vine fluidul eliminat si ce contine cu adevarat.

Pentru a obtine aceasta informatie, cercetatorii le-au adus pe femei in laborator pentru un proces in trei pasi care s-a concentrat pe vezica lor urinara.

Intai, le-au rugat sa mearga in baie si le-au facut un test cu ultrasunete pentru a vedea cum arata vezica atunci cand este complet goala. Apoi, le-au lasat pe femei intr-o camera sa se stimuleze, fie singure, fie cu ajutorul unei jucarii sau alaturi de partener. In momentul in care femeile erau suficient de excitate, oamenii de stiinta le-au facut un al doilea test cu ultrasunete. Acest lucru a demonstrat ca vezicile urinare erau deja pline. Pentru ultima parte, femeile au fost lasate sa aiba orgasm. Atunci, cercetatorii au colectat fluidul obtinut in urma ejacularii in pungi de plastic pentru analiza, apoi le-au facut un al treilea test cu ultrasunete care a aratat ca vezicile urinare erau din nou goale. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies