Top 9 celebritati care au abandonat scoala! N-o sa-ti vina sa crezi! GALERIE FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:37

Astazi Johnny Depp este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood si bineinteles si unul dintre cei mai bine platiti. El are aproape totul cu exceptia unei diplome. Si din pacate nu este doar el, ci si el face parte dintr-o serie de celebritati care din diverse motive au renuntat la scoala.

Asadar, mai jos va prezentam cativa actori care si-au "sacrificat" educatia lor pentru a deveni celebri.

1. Johnny Depp a fost exmatriculat de la scoala pe cand avea 15 ani. Si la varsta de 16 ani a renuntat defintiv la scoala si a inceput sa studieze muzica si sa joace in filme.


2.
Una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood, Nicole Kidman a
fost fortata sa paraseasca scoala deoarece mama ei suferea de o boala foarte grava. Pentru a sprijini familia ea a fost nevoita sa lucreze ca maseuza, cu toate acestea ea a continut sa studieze arta si sa lucreze in teatru. Nicole Kidmna a aparut prima data la televizor pe vremea cand avea doar 15 ani.


3. John Travolta
a aboandonat scoala la varsta de 16 ani deoarece orele de curs
se intercalau cu munca sa in modeling si orele de actorie.


4. Charlize Theron
a parasit scoala la varsta de 16 ani. Acesta i-a urmat sfatul mamei si s-a apucat de modeling. Dupa ce a castigat o serie de concursuri ea a semnat un contract cu o agentie de modeling in Milano.


5
. La inceput cariera lui Jim Carrey a fost
foarte dificila. Familia lui avea mari probleme financiare, uneori ei au fost nevoiti sa locuiasca in rulota si prima lui aparitie drept comediant a fost un real esec. De altfel el a fost nevoit sa renunte la scoala pentru a lucra intr-o uzina de otel.


6. Michael Caine
a fost nominalizat la Oscar in fiecare deceniu intre 1960 pana in 2000.  La scoala nu a fost un elev bun, chiar
slab si de aceea a renuntat la ea pe cand avea doar 15 ani. Inceputurile carierei in actorie au fost foarte dificile, el a ajuns sa fie recunoscut ca un bun actor abia dupa 30 de ani.


7. Cher
, castigatoare a nenumarate premii, cum ar fi Oscar, Emmy, Grammy, Globul de Aur a parasit scoala tot la 15 ani. Ea nu a excelat la scoala deoarece suferea de dislexie, dar nu a avut niciodata probleme la orele de muzica si actorie.


8. Russel Crowe
care a fost nominalizat de trei pentru Premiul Academiei s-a lasat de scoala la varsta de 15 ani pentru a dedica mai mult timp muzicii si actoriei si pentru a-si ajuta familia.


9. Robert De Niro
, laureatul Premiului Oscar si Globul de Aur si-a facut debutul in actorie la varsta de 10 ani. Dar nu a reusit sa termine si scoala abandonand-o  la 16 ani pentru a devenit un actor profesionist.

 

Taguri: