TOP 7 cele mai mari GAFE facute vreodata in materie de Photoshop!

TOP 7 cele mai mari gafe in materie de Photoshop!

In cautarea perfectiunii, editorii foto apeleaza tot mai des la Photoshop. Doar ca, nu de putine ori s-a intamplat ca o clipa de neatentie sa transforme totul intr-un mare esec.

Cu toate ca imaginile trec prin mai multe filtre, pare de necrezut cum pot exista atatea scapari, cu atat mai mult in cazul fotografiilor publicitare care ar trebui sa te convinga sa cumperi produsul in cauza, acestea reusind de cele mai multe ori exact contrariul.
 

Se intampla, insa, ca vedetele sa fie si ele victimele Photoshop-ului, tot din cauza perfectiunii greu de atins, chiar daca paparazii au grija, intotdeauna, sa ne dezvaluie adevarata lor fata.
 

Ne place Photoshop-ul dar e important sa il folosesti cu masura. Altfel rezultatele pot fi contrare celor asteptate. Maini si picioare in plus sau in minus, capete lipsa, picioare ireal de slabe sau o piele ca de papusa sunt doar cateva din exemple. Asadar, iata cele mai mari 7 gafe in materie de Photoshop.

 

Oare ce a patit piciorul stang al domnisoarei din imagine? Probabil ca ramas “uitat” in studioul in care fotografia a fost editata, prea mult am zice. 


 

Cu siguranta barbatul din imagine nu trebuia sa aiba manechiura facuta cu oja, insa, nici domnisoara nu a scapat de erorile Photoshop-ului.


 

Toate femeile trec la un moment dat prin diete lungi si greu de respectat pentru a obtine o silueta de vis. Totusi, niciuna nu isi doreste sa ramana fara un picior, in urma unei cure de slabire. 


 

Domnisoara din imagine ar putea castiga cu succes o competitie dedicata celor mai puternici sani. Nu de alta dar sanul ei a reusit sa infunde chiar si peretele.


 

Pentru un abdomen perfect plat fara nicio imperfectiune facem orice. Scoatem chiar si buricul!

 

OUPS! Beyonce are 3 maini?

 

Din imaginea alaturata lipseste ceva. Descoperiti voi!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate