Top 10 cele mai DEZGUSTATOARE job-uri! Tu ai fi in stare sa faci ASA CEVA?

Credeai ca jobul tau e unul de cosmar? Ti-am pregatit o lista de meserii care te vor face sa iti schimbi opinia.

Spargator de oua

Marile companii din industria alimentara au un specialist care separa galbenusurile de albus, dar in acelasi timp miroase oul. Un miros nespecific indica faptul ca oul este expirat, prin urmare nu se va putea folosi la prepararea niciunui aliment.

Culegator de viermi

Ca sa poti prinde pesti, ai nevoie de momeala. In Canada exista ferme care cresc viermi si angajeaza culegatori. Acestia sunt platiti cu 4 centi pe vierme. Culegatorul strage viermi si ii impacheteaza in ambalaje speciale.

Inseminator de animale

Fermele de animale utilizeaza ultimele tehnologii pentru a obtine rase superioare. Un program specializat anunta cand femela se afla in perioada fertila. Un angajat special, inseminatorul, are grija ca femela sa fie inseminata cu sperma celui mai bun mascul. Tehnca este folosita in special in fermele de vaci, dar si cele de porcine si ovine o intrebuinteaza.

Curatatorul de cadavre

Este o meserie intalnita in Statele Unite. Fermele care se intaind pe mii de hectare au nevoie de un asemenea specialist. Curatatorul de cadavre inspectaza terenul si aduna ramasitele animalelor moarte. Uneori se intampla sa gaseasca si cadavre sau schelete umane. In acest caz, curatatorul de cadavre anunta polita.

Identificatorul de sex...la gaini

Acest specialist are datoria de separa puii de gaina in functie de ce sex poarta. Puicutele in cutia rosie, cocoseii in cutia albastra. Puicutele vor fi folosite pentru productia de oua, in timp ce cocoseii vor fi folositi in scop reproductiv.

Curatatorul de acvarii

O meserie cu adevarat grea! Ai nevoie de mult curaj pentru a curata rezervorul in care locuieste un rechin sau o balena. Cu delfinii, in schimb, e mai usor si mai placut.

Jucatorul virtual

Daca nu esti o persoana sociabila, si mai ales daca adori jocurile pe computer, exista jobul perfect pentru tine. Companiile producatoare de jocuri virtuale au nevoie de oameni care sa testeze produsele lor pentru a descoperi daca e ceva in neregula cu softul.

Scriitorul de ravase

Este un fel de copywriter care compune texte pentru felicitari sau ravase, adica biletele norocoase ascunse in diferse feluri de mancare. Textele reprezinta adesea traduceri ale unor maxime din intelepciunea poparelor asiatice.

Figurant zombie


O categorie aparte de actori figuranti care trebuie sa intruchipeze un monstru, fie ca e vorba de zombie sau orice alta creatura. Slujba implica mult sange. Nerecomandat persoanelor slabe de inger.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate