Tocmai acum s-a aflat. De ce Mihaela Rădulescu nu-și sărbătorește niciodată ziua de naștere

,
Tocmai acum s-a aflat. De ce Mihaela Rădulescu nu-și sărbătorește niciodată ziua de naștere
De ce nu-si serbeaza ziua niciodata Mihaela Radulescu?

Detaliul incredibil care a ieșit la iveală despre Mihaela Rădulescu. Vedeta nu-și sărbătorește niciodată ziua de naștere. Care este adevăratul motiv?


In articol:

Mihaela Rădulescu împlineșe 52 de ani la începutul lunii august. Iar detaliul care a șocat pe toată lumea este că vedeta nu-și serbează ziua de naștere niciodată. Aceasta a explicat de ce nu organizează petreceri de ziua ei.

Mihaela Rădulescu nu-și sărbătorește niciodată ziua de naștere

Vedeta a mărturisit că îi este greu să organizeze petreceri de ziua ei, deoarece în această perioadă toți prietenii ei pleacă în concedii. Astfel, fosta prezentatoare Tv a decis să-și serbeze ziua de nume în noiembrie, de Sf. Mihail și Gavril.

Tocmai acum s-a aflat. De ce Mihaela Rădulescu nu-și sărbătorește niciodată ziua de naștere
Mihaela Radulescu nu-si face ziua

”De-o viață m-am obișnuit să nu petrec de ziua mea, pentru că pică în august și eu nu am pe cine să adun. Toată lumea e în concediu, toată lumea e în vacanță. Chiar nu am avut niciodată o petrecere nu știu de care. Mai degrabă am avut petreceri în noiembrie, de Sfântul Mihail și Gavril. Am zis măcar atunci să fac ceva, că vara nu apuc”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru Viva.

Aceasta a mărturisit că de ziua ei va ieși în oraș alături de fiul ei și de câteva prietene.

”Probabil o să sun două-trei prietene de prin Monaco, pentru că acolo o să fiu. Este și fiul meu acolo, vine și Felix. Va fi ceva mic și simplu doar să simt că nu a trecut degeaba ziua mea”,  a mai adăugat Mihaela Rădulescu.

Citeste si: Mihaela Radulescu a dezvaluit intr-un interviu la radio ce detesta cel mai mult la iubitul ei

Mihaela Rădulescu se iubește cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescut se iubește de mai mulț ani cu sportivul austriac Felix Baumgartner. Aceasta a vorbit despre relația cu partenerul său într-un interviu.

Tocmai acum s-a aflat. De ce Mihaela Rădulescu nu-și sărbătorește niciodată ziua de naștere
Mihaela Radulescu si iubitul ei

”Nu, n-a fost „coup de foudre”. Și nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie….

Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea.

Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.

Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta”,  a declarat aceasta.

Citeste si: Ce relație au avut Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Cântărețul a dezvăluit totul: „Eu am dus-o dincolo de nori!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce relație au avut Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Cântărețul a dezvăluit totul: „Eu am dus-o dincolo de nori!”

Boeing și-a ANUNȚAT cea mai mare sursă de profit în următorii ani: companiile low-cost din Europan, în prima linie

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

A sters pe jos cu Mihaela Radulescu! Iulia Albu nu s-a putut stapani: ”Nu inteleg de ce...”

Mihaela Radulescu,  fata in fata cu "fostul" si "actualul".  N-a avut incotro si le-a facut cunostinta. Uite cum au reactionat cei doi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies