Bianca Dragusanu a suferit din dragoste! "Am suferit, am plans, dar mereu am luptat, mereu am incercat sa fiu mai buna, mereu am incercat sa iubesc, sa daruiesc..." Iata ce marturisiri inedite a facut prezentatoarea TV despre cele mai dificile momente din

Bianca Dragusanu a vorbit despre perioadele grele din viata sa si cum a incercat sa treaca peste si sa o ia mereu de la capat.

"De-abia asteptam sa va vad. Buna ziua, oameni dragi si frumosi! Vreau sa incepem saptamana cu energie pozitiva. Ce daruiesti aia primesti: energie pozitiva, ganduri frumoase. In viata nu e tot timpul soare, cum e acum afara, si poate nu ai tot timpul chef sa atragi energii pozitive. Chiar si eu, la randul meu, am trecut prin perioade in viata noastra in care am suferit, am plans, am fost dezamagita, dar mereu am luptat. Am incercat sa fiu mai buna, sa iubesc, sa daruiesc. Si atat de mult mi-am dorit si nu am renuntat nici o clipa pana cand am atras in viata mea exact ce imi proiectasem. Nu va costa nimic sa iubiti, sa daruiti si sa va indragostiti!", a spus Bianca Dragusanu. 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate