Bianca Dragusanu a marturisit cum a reusit sa-si implineasca cele mai mari dorinte! "Legea atractiei functioneaza! Important este in toata aceasta ecuatie, Dumnezeu!" Iata ce dezvaluiri inedite a facut frumoasa prezentatoare TV!

Bianca Dragusanu a facut cele mai inedite marturisiri din intimitea relatiei sale.

Prezentatoarea TV a dat startul emisiunii de azi cu scurta incursiune printre amintirile sale. Bianca si-a amintit cum a reusit sa-si indeplineasca cele mai mari dorinte si anume o relatie perfecta si venirea pe lume a unui copil. Aceasta a dezvaluit ca a crezut cu tarie in Dumnezeu si a incercat pe cat posibil sa atraga lucrurile bune in viata sa.
"Am fost la service cu masina mamei mele, azi dimineata. E prima mea masina, de pe vremea cand aveam 18 ani. Mi-am adus aminte de o intamplare: aveam o prietena foarte buna si imi dorea... numai binele. Am oprit intr-o benzinarie. Ea avea masina, eu nu. Ea a alimentat, eu mi-am luat un suc si un breloc de masina, pe care l-am pus la cheile de la casa. Ea m-a luat peste picior, imi zicea ca vreau sa ma dau mare, radea ca mi-am luat breloc de masina, desi eu nu am masina. I-am zis: eu masina asta o sa mi-o cumpar. Peste mai putin de o luna mi-am luat-o. Asta a fost primul pas! Mi-am dat seama ca asta a fost intamplare in care legea atractiei a functionat la mine. Cat de tare s-o fi ofticat ea pe mine atunci!", a spus Bianca.

"Altceva! Inainte sa ma gandesc sa fac un copil, mi-am cumparat o suzeta. Victor m-a intrebat de ce, i-am raspuns ca e pentru copilul nostru. A doua oara eram cu Victor mai in clinciuri, si eram intr-o vacanta cu el, ne ascundeam sa nu stie lumea. Nu stiam daca vreau sa am un copil pe vremea aia. Am luat incaltari pentru bebelus. M-a intrebat ce fac cu ei: 'Sunt pentru viitoarea noastra fiica!' i-am zis. Important este sa iti doresti, sa atragi in viata ta ceea ce iti doresti. Important este si Dumnezeu! Atat de mult mi-am dorit o fetita! M-am rugat mult, am proiectat, i-am cerut lui Dumnezeu sa imi dea o fetita. Legea atactiei chiar exista", a adaugat Bianca Dragusanu.

 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate