Bianca Dragusanu l-a pus la punct pe Mihail, solistul bandului! "O sa ti-o iei intr-o zi din cauza acestor comentarii golanesti!" Iata ce comentariu rautacios a deranjat-o pe frumoasa prezentatoare TV si ce replica acida i-a dat!

Bianca Dragusanu l-a provocat din nou pe Mihail, care a facut o afirmatie deranjanta la adresa femeilor.

Prezentatoarea TV a povestit ca in weekendul trecut a facut o scurta calatorie la Viena, iar in aeroport i-au atras atentia doua cupluri, mai cu seama a uimit-o comportamentul femeilor si al partenerilor lor.
"In weekend, am dat o fuga la Viena, dus-intors, scurt, pentru ca am avut putina treaba. Am tras un pic cu urechea la ce se vorbea in jurul meu. Doua cupluri calatoreau impreuna, dar stateau fete cu fete, baieti cu baieti. Una zicea ca arata cam praf, ca s-a cam delasat. Cealalta a spus ca cine o iubeste o iubeste si asa. Gresit! Femeilor le place sa fie complimentate, curtate, dorite. Nu e narcisism, asa functionam noi, ne incarca cu energie pozitiva!", a spus Bianca.
Frumaosa blondina a precizat ca infatisarea unei femei este foarte importanta pentru un barbat.
"E o minciuna de cand e lumea si pamantul cu nu conteaza imaginea, ci sufletul! Cei mai putin frumos o folosesc ca sa isi faca loc in societate. Frumusetea e o chestie de interpretare!", a adaugat Bianca.

Aceasta a explodat atunci cand a auzit comentariul rautacios spus de Mihail, ca barbatii din povestirea ei vorbeau de fapt despre decolteul si fusta scurta si mulata a insotitoarei de bord. Bianca nu s-a putut abtine si l-a pus la punct pe colegul ei, spunandu-i raspicat ca intr-o zi o sa regrete acest comportament malitios.
"O sa ti-o iei intr-o zi din cauza acestor comentarii golanesti, norocul tau e ca esti frumusel", a spus Bianca Dragusanu la Te vreau langa mine, astazi.


 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate