Bianca Dragusanu, mai fericita ca oricand! Astazi se implinesc cinci ani de cand si-a intalnit Victor, barbatul vietii sale! Iata ce dezvaluiri inedite a facut prezentatoarea TV de la inceputul relatiei lor!

Bianca Dragusanu a povestit tuturor cum l-a cunoscut pe tatal fetitei sale si cum au ajuns sa se indragosteasca.

Mandra de alegerea facuta in urma cu cinci ani, Bianca Dragusanu a marturisit cum si-a cunoscut barbatul vietii si cum au construit pas cu pas cea mai frumoasa poveste de dragoste, care a atins apogeul odata cu venirea pe lume a micutei Sofia. Aceasta a istorisit momentul special in care l-a cunoscut pe Victor Slav, pe vremea cand erau cooptati in acelasi poriect de televiziune, la un alt post TV si treptat au ajuns sa se cunoasca mai bine si sa se admire reciproc si in cele din urma s-au indragostit iremediabil.

"Acum 5 ani pe vremea asta am complotat cu Universul sa ma intalnesc cu barbatul vietii mele. Eram amandoi prinsi la un proiect TV si faceam repetitii si ne vedeam.
Mie imi placea asa de el, dar cand am inceput sa il dscopar ca om, cat de intelgent este, cat de frumos se poarta, am lesinat dupa el. Bineinteles ca si el vedea asta, dar imi dadea cu flit. Pe cuvant! Bine, nu cred ca asta este ceva nou, pentru ca toata tara ne stie povestea.", a spus Bianca.

"Pe vremea aia aveam o prietena buna pe care Slava Domnului nu o o mai am. Imi baga numai strambe! Imi spunea ca sunt doar o aventura pentru victor, ca el nu ma iubeste. Atat de buna imi era prietena ca imi spunea mereu treaba asta.
Noi am stiut ce vrem si uita-ne! 5 ani si un copil. Uite cum ne bucuram noi in fiecare zi ca am ascultat doar de inimile noastre, nu de ce ziceau altii", a spus Bianca Dragusanu.

 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate