Andreea Mantea, marturisiri inedite despre relatia actuala cu tatal copilului ei! "Ne intelegem foarte bine!" Iata ce decizie a luat de dragul micutului David!

Andreea Mantea a vorbit despre solutia gasita pentru ca micutul David sa se poata bucura de ambii sai parinti.

Andreea Mantea a purtat o discutie emotionanta cu doi tineri participanti si a ajuns sa povesteasca ce relatie are in prezent cu tatal fiului ei, David.
Provocata de situatia tanarului de la paravan, Andreea Mantea a recunoscut ca a trecut printr-o situatie asemanatoare, cand initial nu si-a dorit ca fiul ei sa aiba o relatie cu tatalui lui si apoi dupa trecerea anilor a realizat ca cel mai bine pentru David este sa aibe o relatie frumoasa cu ambii sai parinti si sa se bucure atentia amandurora.

"Eu sunt intr-o astfel de situatie in acest moment. Eu am ales sa ma despart de tatal copilului meu, eu am zis ca nu mai vreau, ca nu imi trebuie, ca nu are ce sa caute, dar pana la urma tot eu am realizat ca acest copil trebuie sa creasca cu ambii parinti. In acest moment avem o relatie absolut normala, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului si am ajuns sa ne intelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie sa ajungi la un numitor comun. Peste tot vedem familii destramate, dar care au ajuns sa convietuiasca asa. Zilele trecute ma certa cineva, ce o sa ii zic eu copilului meu cand o sa ma intrebe de ce parintii lui nu stau impreuna. Pai, draga mea, daca am fi impreuna, am fi anormali. Incercam sa ne intelegem asa! Mamele singure nu pot fi acuzate, nu pot fi batute cu piatra. Nu avem voie sa facem avorturi pe banda rulanta. Unde ajungem asa? Viata e o minune! Mama e o minune. Nu! De ce?", a spus Andreea Mantea.


 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate