Jurnalista Paula Rusu, lupta grea cu tuberculoza! A fost inspaimantata de cumplita boala, respinsa de colegi si a trecut printr-o operatie de extirpare a unui plaman! Iata cum se simte acum si ce cariera a ales de cand a renuntat la pupitrul stirilor!

Jurnalista Paula Rusu a fost greu incercata de crunta boala.

Jurnalista Paula Rusu s-a retras din activitatea de la pupitrul stirilor in urma cu cateva luni, cand a inceput sa se confrunte cu una dintre cele mai crunte boli, tuberculoza. Aceasta a marturisit ca a trecut prin cea mai neagra perioada a vietii sale, deoarece fost nevoita sa suporte chinuri groaznice din cauze cumplitei afectiuni pulmonare, dar si din cauza sistemului medical vitreg din Romania in ceea ce priveste tuberculoza.

"Am considerat ca trebuie sa ma duc la medic! Numai ca medicii nu au considerat ca trebuie sa caute de tuberculoza si m-au cautat de astm si de alte afectiuni! Am inceput sa tusesc intr-o vacanta, in ianuarie! Au inceput sa ma caute de astm, de laringita, de bronsita, le spun pentru ca am avut tratamente pentru ele! M-au cautat inclusiv de un cancer pulmonar! Eu nu sunt fumatoare! Niciodata nu am fumat!", a zis Paula Rusu.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate