Ilinca Vandici si Vladimir Draghia, competitie ca la "Exatlon"! Iata la ce provocare au raspuns cei doi prezentatori "FanArena"!

Ilinca Vandici si Vladimir Draghia incep maine de la ora 17:00, emisiunea "FanArena"!

Ilinca Vandici si Vladimir Draghia sunt pregatiti sa dea startul emisiunii "FanArena", joi, de la ora 17:00, la Kanal D.

Invitati in platoul "Teo Show", Ilinca Vandici si Vladimir Draghia au reamintit fanilor "Exatlon" despre ceea ce vor putea vedea la "FanArena", incepand de maine, dezvaluiri in exclusivitate despre ceea ce nu s-a vazut in timpul competitiei din Republica Dominicana, noi perspective asupra a ceea ce se intampla in fascinantul reality, interviuri in premiera, cu apropiati ai concurentilor, dezbateri cu cei prezenti in platou pe temele cele mai sensibile legate de desfasurarea concursului si de evolutia  concurentilor, toate acestea vor face deliciul telespectatorilor intr-un talk-show inedit si intens.

Vladimir Draghia si Ilinca Vandici au dezvaluit ca ii vor avea invitati in platou si pe concurentii primului senzon „Exatlon”, acestia din urma fiind in masura sa inteleaga si sa impartaseasca celor de acasa adevarata dimensiune a problemelor cu care s-ar putea confrunta membrii celor doua echipe in Republica Dominicana.
Pe masura ce se vor face eliminari de la „Exatlon”, concurentii celui de-al doilea sezon vor veni in platoul „FanArena” sa isi povesteasca propria versiune a experientei traite acolo. 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate