Anda Adam, dezvaluiri picante de la Exatlon, despre cele mai stanjenitoare momente! "Cu picioarele alergam si cu o mana trageam! Totul era pe stilul maimuta!" Iata ce anume a patit frecvent in timpul probelor din Republica Dominicana!

Anda Adam a recunoscut care au fost cele mai stanjenitoare clipe in timpul traseelor Exatlon.

Invitata in platoul "Teo Show", Anda Adam a vorbit despre cele mai stanjenitoare momente prin care a trecut in timpul sederii sale in Republica Dominicana, in primul sezon Exatlon.

Artista a dezvaluit ca a patit frecvent sa fie pe punctul de a ramane fara sutien, in timpul probelor in care trebuia sa sara in bazin. Aceasta a declarat ca de cele mai multe ori a fost nevoita sa tine de sutien in timp ce alerga pe traseu pentru a nu ramane cu bustul descoperit in fata colegilor si adversarilor sai.  


"Mi-am pierdut de cateva ori bustiera! Cu picioarele alergam si cu o mana trageam de sutien! Totul era asa pe stilul maimuta! Tavalug! Una dintre probele mele preferate era aceea cu toboganul, asta pentru ca stateam bine pe partea de inot si avea un atu!", a spus Anda Adam.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate