Mariana, razboinica de la Exatlon, schimbare totala de look, la indrumarea Cristinei Mihaela! A renuntat la hainele sport, a acceptat sa fie machiata, si-a vopsit parul si s-a coafat intr-un stil in care nu am fost obisnuiti sa o vedem pana acum!

Mariana, razboinica de la Exatlon a acceptat provocarea Cristinei Mihaela de a-si schimba radical infatisarea si stilul vestimentar.

Mariana a acceptat provocarea lansata de Cristina Mihaela, saptamana trecuta, de a-si schimba look-ul si stilul vestimentar. Fosta razboinica de la Exatlon a trecut prin cea mai spectaculoasa transformare fizica din viata sa.

Pentru inceput, Cristina Mihaela si Mariana au mers intr-un magazin de haine din centrul Bucurestiului pentru a alege cateva tinute. Vizibil incantata si in acelasi timp emotionata, Mariana a probat multe tinute atat elegante cat si casual si in final s-a hotarat ce anume ii place cel mai mult.

Pasul urmator a fost cel al transformarii fizice. Cristina Mihaela a adus-o pe Mariana intr-un salon de infrumusetare renumit pentru ca atleta sa fie transformata radical la infatisare. Mariana a acceptat sa se isi tunda si sa isi vopseasca parul, sa se machieze si apoi sa fie coafata asa cum nu a mai fost pana acum si rezulatatul a fost unul uimitor.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate