Pasiunea pentru lumea spectacolului si-a descoperit-o de la o varsta foarte frageda, odata cu inscriirea in grupul Meloritm, care functiona la Palatul Copiilor din Bucuresti. La doar 7 ani, Adrian Cristea a inceput sa cocheteze cu televiziunea, trupa fiind cooptat intr-o serie de aparitii in emisiuni, dar si in concertele de la Sala Palatului.
 
La varsta de 12 ani s-a inscris la o scoala de dans unde, dupa doar patru luni de lectii si repetitii, a ajuns sa faca performanta, participand la concursuri si castigand medalie dupa medalie.
 
Din ianuarie 2015, Bursucu’ a intrat in echipa Kanal D, pentru a-i da replica lui Teo Trandafir in unul dintre cele mai apreciate emisiuni de divertisment din Romania – „Teo Show”. „In prima zi de emisie nici nu auzeam in casaca, din cauza emotiilor. Ma aflam alaturi de Teo, un profesionist desavarsit, si imi doream sa fiu la inaltimea asteptarilor!”
 
Pe Adrian Cristea il putem vedea prezentand, alaturi de Ana-Maria Barnoschi, show-ul „Roata Norocului”, dar si "Se striga darul", impreuna cu Andreea Mantea.
 

Data nasterii: 27.02.1987, Bucuresti

Studii: Liceul de Arta Dinu Lipatti

Cookies