Tatăl și-a abuzat ani întregi fiica vitregă, fără nicio jenă. Când mama copilei a aflat adevărul, le-a lăsat un bilet și a plecat din țară. Ce a scris femeia

Ani întregi și fără să țină cont de nimic, tatăl și-a abuzat sexual fiica vitregă. Se întâmpla când fata avea doar 11 ani. Când soția sa și mama copilei a aflat adevărul, aceasta a lăsat un bilet și a plecat din țară, în Austria, ca să îngrijească bătrâni.

Adevărul a ieșit la iveală în septembrie 2017, când fata, atunci în vârstă de 17 ani, a ajuns la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara cu afecţiuni gastrointestinale.

Aflată în spital, fata a sesizat că tatăl său vitreg, Danci Constantin, a abuzat-o sexual încă de când avea 11 ani. Cu toate acestea, în 4 octombrie 2017, adolescenta a fost luată acasă de către mama sa, care ulterior a decis să plece în Austria, lăsând-o în grija tatălui vitreg.

Citeste si: Momente de groază! O mamă își protejează copilașul de 3 ani cu propria viață, când sunt atacați de 3 pitbuli nemâncați

Cum Constantin Danci a simțit că este în pericol, a pus la cale un plan. În noaptea de 19 spre 20 noiembrie 2017, în jurul orei 2.00, bărbatul a sunat la Poliţie şi a reclamat că fiica sa vitregă a fost violată de un anume „Ion Mafiotu”. Audiată de către poliţişti, fata a spus clar că „Ion Mafiotu” nu există, cel care a abuzat-o fiind tatăl vitreg, ultima faptă fiind comisă în urmă cu câteva zile. Minora le-a mai spus poliţiştilor că pentru a-i induce în eroare pe anchetatori bărbatul a pus-o să creeze un cont de Facebook cu numele Ion Mafiotu, cu presupuse conversaţii care să susţină ideea că „Ion Mafiotu” ar fi cel care a abuzat-o pe minoră.

Citeste si: Minune: Copilul era declarat mort de 24 de ore, cand doctorul a facut ceva ce nu credea ca are vreun sens

Fata le-a mai dat poliţiştilor un detaliu important: ultimul abuz sexual a fost filmat şi fotografiat. Poliţiştii au luat în serios declaraţiile minorei, iar a doua zi au făcut o percheziţie domiciliară cu ocazia căreia au ridicat două telefoane mobile folosite de bărbat. Tot cu ocazia percheziţiei, în cuva maşinii de spălat a fost găsit un bilet cu mesajul: „Adio. Vă iubesc”. Ancheta avea să scoată la iveală că mesajul este scris de mama fetei, înainte de a pleca în Austria pentru a avea grijă de bătrâni. Femeia a declarat ulterior că era convinsă că fiica şi soţul său „se iubesc şi între ei există o relaţie de natură sexuală”, scrie adevărul.

stop

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

Recent, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare l-au trimis în judecată pe bărbat. Asta, deși mama fetiței a continuat să îl apere.

sursa: antena3.ro

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate