„Tatăl meu se lăuda că a avut o relație cu mine, că ne-am iubit”. Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare despre copilăria grea pe care a avut-o

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 iun 2023, 15:06

Oana Lis a avut puterea de a vorbi deschis despre momentele dureroase

Sursa: Facebook

Oana Lis a dezvăluit, de-a lungul timpului, că a avut o viață dificilă, începând, din nefericire, din copilărie, din cauza tatălui său.

Oana Lis a povestit că, în copilărie, a fost abuzată sexual de către tatăl ei, lucru pe care ea l-a considerat ca fiind normal, până a schimbat mediul în care trăiește.

Acum, soția lui Viorel Lis face declarații tulburătoare despre ceea ce s-a întâmplat.

Oana Lisa fost abuzată sexual de tatăl ei, în copilărie

Oana Lis susține că tatăl ei nu s-a comportat așa cum ar fi trebuit, iar copilăria ei a fost marcată de multe momente dureroase. Aceasta a avut parte de abuzuri sexuale și verbale, lucruri ce și-au pus serios amprenta asupra acesteia.

În timp, Oana Lis a avut puterea de a vorbi deschis despre ele și, recent, în cadrul unei emisiuni televizate, a vorbit despre umilințele multiple la care a fost expusă. Soția lui Viorel Lis nu doar că a fost violată, dar a trebuit să și îndure momentele în care tatăl ei se lăuda cu ceea ce făcuse.

Citește și: „Tata i-a promis fetiței că o ia de nevastă”. Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare despre modul în care tatăl ei a scăpat nepedepsit

„Mi se părea că ceea ce trăiesc este normal, pentru că un copil nu știe care e normalitatea. Ce trăiește el acasă așa crede că este normal, plus că mi se și spunea că ăsta este normalul. Tatăl meu avea tot felul de vorbe de genul: « Eu te-am făcut, eu te omor! ». Dacă era supărat pe noi, nu ne dădea să mâncăm, tot felul de comportamente pe care eu le-am luat ca fiind normale”, a povestit Oana Lis.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Oana Lis a așteptat să i se ceară iertare

Deoarece a avut parte de un comportament traumatizant din partea tatălui ei,  Oana Lis, după ce a crescut și a înțeles că aceste lucruri nu sunt deloc normale, a sperat că tatăl ei îi va cere iertare pentru tot răul pricinuit.

Cu toate acestea, tatăl ei nu a făcut acest pas, dar, în schimb, i-a scris o scrisoare destul de mare, în care, în loc să își asume vina și să îi ceară iertare, i-ar fi adresat cuvinte jignitoare.

„Mi-a zis să îi pregătim hainele și pantofii”. Un bolnav de cancer a fost plimbat între mai multe spitale, timp de câteva luni, fără a primi vreun tratament

Citește și: „Pe mama, o bătuse cu un baros. A aruncat benzină pe mine”. Oana Lis rememorează traumele cauzate de tatăl care avea probleme cu băutura

„Eu, femeie adultă, am sperat că el va realiza cât de mult mi-a greșit și că îmi va cere iertare, dar, niciodată, cine te-a rănit nu o să te facă și bine. Mi-a luat mulți ani să înțeleg lucrul ăsta. Am ajuns în momentul în care mi-a scris o scrisoare de zece pagini, pe care nu am citit-o și mă mândresc cu chestia asta, pentru că știam discursul lui și doar m-ar fi înveninat mai mult.

Am rugat-o pe mătușa mea să citească scrisoarea și am întrebat-o dacă scrie pe acolo cumva « iartă-mă » și a zis că erau foarte multe injurii. Atunci, mi-am dat seama că niciodată agresorul nu va înțelege cât de mult a greșit”, a mai spus aceasta.

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!