Tarmuri infratite - artisti romani de succes din Istanbul isi dau intalnire la Sala Radio

Duminica, 27 octombrie, de la ora 18:00 va avea loc evenimentul "Tarmuri infratite - artisti romani de succes din Istanbul".

Evenimentul va avea loc la Bucuresti la Sala Radio si urmareste atat promovarea a doua artiste romance din diaspora prin relevarea in maniera artistica a legaturilor istorice si culturale intre Romania si Turcia, cat si consolidarea parteneriatelor cu institutii publice si culturale locale de importanta internationala.

Deschiderea va fi inaugurata ın foaier cu vernisarea expozitiei de ceramica care va cuprinde o serie de lucrari executate de artista YILDIZ IBRAM, reprezentand vesminte de curte si bijuterii din argint si ceramica care au inspirat si portul boieresc din Romania pana in secolul al XIX-lea.

Citeste si: Lovitură CRUNTĂ pentru Raed Arafat! Decizia luată chiar acum de judecători. Este DEFINITIVĂ! - capital.ro

Expozitia va fi urmata de concertul extraordinar de muzica clasica care va cuprinde atat piese din repertoriul liric universal, cat si lucrari ale compozitorilor romani si turci.

Concertul va fi sustinut de soprana OTILIA RADULESCU IPEK care va fi ınsotita de ORCHESTRA SYMPHACTORY de la Bucuresti, Dirijor – BOGDAN ANDREİ POSTOLACHE.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies