Țări pe care să le vizitezi în luna februarie. Cele mai apreciate destinații de turiști în sezonul rece

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 12 ian 2023, 10:00

Țări pe care să le vizitezi în luna februarie

Sursa: Unsplash

Românii își programează încă de acum vacanțe în unele din cele mai apreciate destinații turistice, iar acestea sunt doar câteva țări pe care să le vizitați în luna februarie.

Luna februarie este una în care românii își doresc să călătorească, asta pentru a găsi vreme foarte bună în unele dintre cele mai apreciate destinații,

iar acestea sunt câteva țări pe care puteți să le vizitați luna viitoare.

Citește și: Top 10 destinații de vacanță pentru 2023. Care este cea mai căutată țară în acest an

Cele mai apreciate țări pe care să le vizitezi în februarie

Cele mai căutate și apreciate destinații de către turiști în luna februarie sunt cele în care temperaturile

sunt mai suportabile față de cum sunt în timpul verii. Aceste țări sunt mai vizitate în această perioadă a anului deoarece sunt mai ieftine și mai puțin aglomerate, ceea ce le transformă în destinațiile ideale pentru oamenii ce vor să scape de vremea rece și schimbătoare din țară.

Pentru a alege o destinație cât mai bună pentru nevoile voastre personale este necesar să citiți despre cultura, clima și activitățile de care veți avea

parte în vacanța voastră de vis, departe de temperaturile scăzute.

Aceasta este lista țărilor pe care puteți să le vizitați în luna februarie.

Thailanda

Thailanda este o țară perfectă de vizitat în această perioadă a anului, temperaturile fiind mai scăzute decât în restul anului. Aceasta este destinația perfectă pentru oameni ce se relaxează pe malul plajelor tropicale, alături de preparate tradiționale gustoase.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Temperaturile sunt numai bune pentru a explora țara, iar principalele locuri pe care le puteți vizita în Thailanda sunt templele ce se află în Bangkok, ruinele orașului Sukhothai, golful Phang Nga, dar și Templul Alb din Chiang Rai, precum și multe alte obiective turistice ce vă vor înconjura.

Citește și: Turcia a implementat o taxă turistică pentru vizitatori. Începând cu 1 ianuarie 2023, turiștii vor plăti mai mult

Italia

Italia este destinația ideală pentru cei ce își doresc ca într-o vacanță să aibă parte atât de o mâncare incredibilă, cât și o priveliște de neuitat, arhitectura fiind una recunoscută de toată lumea.

În luna februarie temperaturile sunt plăcute, ceea ce vă va ajuta dacă doriți să vizitați cele mai apreciate obiective turistice precum Colosseumul, Panteonul, Grădinile Baboli sau puteți să încercați câteva activități specifice zonelor în care vă aflați, precum plimbarea cu gondola. În această vacanță vă veți putea bucura papilele gustative cu cele mai rafinate arome de gelato, vin, dar și pizza și paste.

Peru

Turiștii ce aleg să viziteze Peru în această perioadă a anului știu că acum este sezonul uscat, ceea ce le permite celor aventuroși să viziteze cunoscutele ruine ale orașului Machu Picchu, fiind cel mai cunoscut obiectiv turistic.

Vacanță februarie 2023 pe județe: Cât timp vor sta elevii acasă și în ce perioadă? Anunțul făcut de Edu.ro

Lima, care este capitala țării Peru, vă oferă atracții turistice pe măsura așteptărilor voastre, printre acestea numărându-se Plaza Mayor, Muzeul Amano, în care veți putea observa o superbă colecție de obiecte ceramice și textile specifice zonei, Muzeul Național sau Muzeul de la Nacion, unde puteți afla noi informații despre cultura și istoria din Peru, dar și multe alte atracții turistice ce le veți descoperi acolo.

Citește și: Schiezi în România și te simți ca în Austria. Unde sunt cele mai bune pârtii din țara noastră

Sursa: libertatea.ro