SUPER-MAMICA din Marea Britanie! Cati copii crezi ca a nascut?

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 20:00

Conform statisticilor, cea mai numeroasa familie din Europa se afla in Marea Britanie.

Familia Radford din Marea Britanie are 16 copii. Cel mai mare in varsta de 23 de ani si cel mai mic in varsta de doar 1 an. Mamica eroina, in varsta de 37 de ani, a declarat ca nu vrea sa se opreasca aici: “ Ador sa fiu mama. Suntem foarte norocosi ”, a declarat Sue Radford unui cotidian britanic. Femeia a devenit prima data mamica cand avea doar 14 ani.
Nici nu vrea sa auda de avort sau de alte metode de contraceptive.

Ea si sotul ei, in varsta de 41 de ani, au fost crescuti la orfelinat si nu se gandesc sa isi instraineze copiii daca la un moment dat nu se vor mai descurca cu banii. Familia sustine ca cheltuieste aproape 300 de lire pe saptamana numai pentru mancare. Insa nu se plang. “ Ma emotionez foarte tare cand imi vad copiii laolalta.
Stiu ca lumea se uita ciudat, iar unii au impresia ca nu sunt in stare sa accord fiecaruia in parte atentia de care are nevoie. Dar ei nu stiu cat de dedicati suntem copiilor nostri, eu si sotul meu
”, a adaugat Sue Radford.

Familia Radford

Casper Radford, mezinul familiei

Sursa foto: thesun.co.uk

 

Taguri:

Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!