”Sunteți toți niște persoane neasumate!” Emanuel, singur împotriva tuturor. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, luni, 3 octombrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

,

Emanuel este de părere că băieții din ”Casa Iubirii” nu sunt deloc asumați.

Tensiunile continuă în ”Casa Iubirii” și la început de săptămână. Se pare că Emanuel și Sorin nu a spus tot ce aveau de zis în gala săptămânală, astfel discuția continuă și luni.

Emanuel: ”Dacă vrei sa-mi murdărești imaginea, la revedere”

Emanuel este consecvent și vrea să aplaneze conflictele din casă, iar de cele mai multe ori el este cel care pică în dezavantaj. 

Acesta a încercat să le spună colegilor săi să se liniștească pentru că unul dintre ei nu se simte bine, astfel discuțiile aprinse au luat amploare în ”Casa Iubirii”. 

Din nou, Emanuel se află în conflict cu unul dintre prietenii săi din casă, cu Sorin. Se pare că tensiunile sunt tot mai aprinse între ei și nimeni nu-i poate face să ajungă la un consens.

Citeste si: Raluca, singură împotriva tuturor în Casa iubirii! Concurenta ajunge la cuțite cu Andreea! „Ție să-ți fie rușine, că nu eu pozez goală” Aflați de ce Andreea Mantea va întreba dacă e nevoie să cheme o salvare, sâmbătă, 1 octombrie, de la 16:00 și 19:00!

”Sunteți toți niște persoane neasumate! Sorine, eu stăteam acolo și vă ziceam opriți-vă, eu asta încercam să zic, pentru că omul nu se simte ok.

Dacă vrei să-mi murdărești imaginea, ciao, la revedere”, a spus Emanuel, revoltat.

Sorin își iese din minți după ce Emanuel îi aruncă toate aceste vorbe în față. Se pare că acesta nu poate accepta adevărul și face orice ca să iasă basma curată, chiar dacă asta înseamnă să fie la cuțite cu unul dintre prietenii săi.

Emanuel susține tare și răspicat că Sorin nu este deloc asumat.

Citeste si: Tensiuni în gala ”Casa Iubirii”. Sorin și Emanuel, la cuțite din cauza Andreei: ”Ești penibil. Nu poate fata să-și cumpere un parfum”. Urmăriți o nouă ediție, duminică, 2 octombrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Xenia, dezvăluiri despre întâlnirea cu George în afara Casei Iubirii: "M-am pus în fata lui!"

Atacul cu drone asupra regiunii Kursk: Kremlinul vrea să spele rușinea: 'Vom răspunde'

Exclusiv! Xenia, dezvăluiri despre întâlnirea cu George în afara Casei Iubirii: "M-am pus în fata lui!"

Raluca, singură împotriva tuturor în Casa iubirii! Concurenta ajunge la cuțite cu Andreea! „Ție să-ți fie rușine, că nu eu pozez goală” Aflați de ce Andreea Mantea va întreba...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies