Sunt sau nu permise petrecerile de 1 decembrie? Iată ce riști să pățești! Amenzile sunt uriașe

,
petrecere in club

Petrecerile private sunt în continuare interzise!

[Sursa foto: pexels.com]

Petrecerile private sunt în continuare interzise în România, chiar și de 1 decembrie, Ziua Națională. Iată ce riști dacă încalci legea.


In articol:

Chiar dacă parada militară de 1 decembrie se va organiza și în acest an în mai multe orașe, asta nu înseamnă că există vreo relaxare a măsurilor în privința petrecerilor private organizate de Ziua Națională.

Cei care organizează astfel de evenimente sau merg la unele își asumă niște riscuri mari.

Amenzile sunt mari, de 50.000 de lei pentru organizatori și de 500 de lei pentru fiecare persoană care merge la un astfel de eveniment.

Chiar zilele trecute, Poliția Capitalei a intervenit în forță în Centrul Vechi, unde era în desfășurare o petrecere privată la un local de acolo, cu zeci de invitați. Organizatorul a fost amendat cu 50.000 de lei, iar invitații cu câte 500 de lei fiecare.

„În data de 27 noiembrie 2021, în jurul orei 23.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în incinta unei societăţi comerciale, din sectorul 3, se afla în desfăşurare un eveniment privat. În locaţie, poliţiştii Serviciului Poliţiei Centrului Vechi au identificat 47 de persoane, clienţi, dar şi angajaţi. În urma verificărilor s-a stabilit că o persoană nu poseda certificat verde, fiind sancţionată contravenţional”, transmitea o informare a Poliţiei Capitalei, potrivit b365.ro.

petrecere in club

Amenzile sunt de 50.000 de lei pentru organizatorii de petreceri de 1 decembrie 

[Sursa foto: pexels.com]

Paradă militară de 1 decembrie 2021, în București și mai multe orașe

Și de 1 decembrie 2021 va fi organizată o paradă militară în Capitală și în mai multe orașe ale țării.

În București singura restricție pentru participanți este cea obișnuită, de a purta mască, aceasta fiind oricum obligatorie și afară, precum și la interior. 

În privința persoanelor care vor urmări parada de la loja oficială, acestea trebuie să aibă certificat verde de vaccinare contra Covid 19.

„Interdicția de a intra în zonă pentru persoanele nevaccinate se aplică numai zonei oficiale, nu și zonei din apropiere unde stau oamenii. Acolo se aplică doar regulile de sănătate publică și purtarea măștii care este obligatorie”, declara Raed Arafat după ședința de Guvern de duminică.

Citeste si: Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională: Cine poate participa la eveniment! Ai nevoie sau nu de certificat verde?

Starea de alertă a fost prelungită!

Starea de alertă este în continuare în vigoare, după ce a fost prelungită pe 8 noiembrie 2021 pentru 30 de zile.

Sunt, astfel, în vigoare în continuare toate restricțiile adoptate în data de 25 octombrie 2021: masca este obligatorie atât în interior, cât și în exterior, magazinele au program până la ora 21:00, accesul în anumite locații este permis doar cu certificat verde de vaccinare contra Covid 19.

Totodată, este în continuare în vigoare carantina de noapte, între orele 22:00 și 05:00, pentru persoanele nevaccinate contra Covid 19 sau a celor netrecute prin boală. Circulația acestora între orele respective este permisă doar cu declarație pe proprie răspundere.

Citeste si: Ultimă oră! Nicolae Ciucă a făcut anunțul despre certificatul verde. Toți angajații sunt vizați

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ultimă oră! Nicolae Ciucă a făcut anunțul despre certificatul verde. Toți angajații sunt vizați

Aripa liberală din Palatul Victoria încasează o lovitură importantă. Deficitul guvernamental, printre cele mai mari din UE în T3

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Ce sărbătorim, de fapt, pe 1 decembrie, de Ziua Națională! Istoria celei mai importante zile pentru România

Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională: Cine poate participa la eveniment! Ai nevoie sau nu de certificat verde?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies