STIREA ZILEI: Socant! Si-a batut copilul ca pe un animal in plina strada VIDEO

STIREA ZILEI: Socant! Si-a batut copilul ca pe un animal in plina strada VIDEO

Isi bate copilul, in plina strada, cu bestialitatea fara sa mai tina cont de cei din jur .

Priviti cu ce brutalitate isi loveste aceasta femeie copilul. Nici nu mai realizeaza ca este filmata de cineva. Se concentreaza doar sa ii aplice cat mai multe lovituri micutului neajutorat care nici nu mai are putere sa strige.
 
Loviturile sunt atat de puternice incat palmele se aud chiar si de la peste 20 de metri distanta, de unde cameramanul amator filmeaza. Telespectatorul care ne-a trimis aceste imagini ne-a precizat ca acesta corectie inepuse cu ceva timp in urma.

Scenele socante continua si in curte, unde copilul incepe sa strige dupa ajutor. Loviturile puternice aplicate de femeia care ii este mama acestui copil ar fi ranit chiar si un adult.

Plansetele micutzului se aud, de la departare. Dupa ce l-a palmuit cu brutalitate, in mai multe reprize, tanara a disparut in casa abandonand copilul in curte.

Daca femeia s-a gandit vreo clipa ca asa se face educatie, se inseala. Dupa ce am vizionat imaginile cutremuratoare si noi, ca si telespectatorul care ni le-a trimis, nu am putut sa ramanem indiferenti si am mers cu filmuletul la Protectia Copilului.

Autoritatile sunt socate de violenta de care a dat dovada femeia! Imediat dupa ce au vizionat filmuletul s-au deplasat la locul incidentului.

Proprietarii casei in fata careia s-a intamplat incidental spun ca femeia locuia la ei de cateva zile. Au primit-o in casa de mila si habar n-aveau de ce este in stare sa faca.

Protectia Copilului a deschis o ancheta in care urmeaza sa identifice persoanele din imagini si ulterior sa stabilesca ce sanctiuni i se pot aplica femeii.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate