STIREA ZILEI: SCLAVIE la mai multe stane din Galati! Copiii erau pusi la munci crunte iar femeile erau violate VIDEO

STIREA ZILEI: SCLAVIE la mai multe stane din Galati! Copiii erau pusi la munci crunte iar femeile erau violate VIDEO

Exista scalvi in Romania zilelor noastre! Politistii au eliberat zeci de copii si femei de la mai multe stane din Galati.

Ciobanii, 7 la numar, sunt acuzati ca ii bateau si ii puneau la munci crunte pe baieti, iar pe femei le violau. Cu totii au cazut in plasa ciobanilor care veneau la usile sarmanilor parinti din Vrancea ori Vaslui, si le vindeau povesti frumoase.

 

Sub promisiunea a 700 de lei pe luna, oamenii isi lasau pruncii pe mainile acestor indivizi, spun anchetatorii. Ca sa fie si mai convingatori, oierii le-ar fi dat si un avans, de 150 de lei.

 

In realitate, copiii nu primeau nimic si erau dusi la sute de kilometri departe de casa. Acolo incepea tot chinul. E suficient doar sa privesti aceste imagini si iti dai seama in ce conditii au fost tinuti. Ca sa nu scape, se pare ca ciobanii ii pazeau cu randul, iar ferestrele bordeielor erau acoperite cu scanduri batute in cuie.

 

La politie a ajuns si mama unuia dintre copiii folositi, se pare, drept sclavi. Femeia sustine ca habar nu avea ce indura fiul ei. S-au scurs doua luni de chin, pana cand femeia si-a dat seama ca ceva necurat se intampla.

 

Abia azi dimieata, cand politistii au descins la stane, sclavii au fost eliberati. Rand pe rand, ciobanii au fost adusi in fata anchetatorilor.

 

Anchetatorii vorbesc despre un numar impresionant de victime. 40 pana acum, insa sunt mult mai multe. Cei sapte ciobani, acuzati de sclavie, lipsire de libertate, talharie, furt si viol au fost retinuti.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate