Sotul voia sa divorteze, dar sotia l-a facut de ras in fata judecatorilor: "Barbatul meu este gay!" Uite care este adevarul si cum au reactionat juratii

Juratii emisiunii "Ne vedem la tribunal" au avut de rezolvat un alt caz in care partile s-au aprins si si-au adresat replici dure si grele.

Matei Pasculet, de profesie product designer, doreste sa divorteze de sotia lui dupa 14 ani din cauza ca, spune el, sentimentele pentru ea s-au schimbat.

In plus, barbatul o suspecteaza de infidelitati si nu este sigur ca cel de-al doilea copil al familiei este al lui.

"Vreau ca tribunalul sa o oblige sa faca testul de paternitate; vreau custodia copiilor. Nu am nicio pretentie asupra apartamentului in care sta, care este cumparat de mine, si nici asupra masinii pe care o foloseste, cumparata tot de mine, a costat 15.000 de euro. Vreau sa divortez pentru ca eu am ajuns la concluzia ca tin in spate un parazit. Ma sufoca prezenta ei!", spune barbatul.

In replica Luiza Pasculet spune ca distanta a fost cea care a provocat racirea relatiei: sotul ei lucra in Anglia iar ea nu a vrut sa se mute acolo, ramanand in Romania.

"Eu nu vreau sa divortez, eu consider ca este ok casnicia noastra. Nu ma simt un parazit, sunt mama copiilor lui! Nu vreau sa fac testul de paternitate, e degradant!", a spus Luiza.

In plus, ea a dezvaluit juratilor ca are ceva banuieli cum ca sotul ei ar avea alte inclinatii sexuale.

"La ce sa ma duc eu in Anglia cand am simtit ca eram in plus. Aceasta chemare a sefului lui si aceasta dorinta de a fi acolo de unde credeti ca provine? Mie mi-a fost rusine sa o spun pentru ca e tatal copiilor mei, dar fratele meu a pus degetul pe rana. Trebuie sa spun si eu adevarul, ca este gay", a adaugat ea.

Ce hotarare au luat juratii aflati in materialul de mai jos:

##VIDEO162949##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate