Soția lui Cumpănașu face dezvăluiri intime după ce acesta a fost acuzat de hărțuire sexuală! Ce spune despre obiectele strecurate în pantaloni!

,
Alexandru Cumpănașu și soția sa, Simona
Alexandru Cumpănașu și soția sa, Simona

Soția lui Alexandru Cumpănașu a oferit dezvăluiri intime despre soțul ei după ce acesta a fost acuzat de hărțuire sexuală.

”Da, este bine să nu mai răspundă, dar ca să lămuresc eu pe toată lumea: nu folosește nici Titan Gel, nici alt gel, nici alte pastile și nici alte obiecte strecurate în pantaloni”, a spus Simona Cumpănașu într-un clip pe TikTok.  ”Mulțumesc pentru clarificare”, a reacționat Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu a fost acuzat de hărțuire sexuală de către o tânără care s-a oferit voluntară să lucreze pentru ONG-ul condus de Cumpănașu.

Tânăra a prezentat presupuse convorbiri pe Whatsapp cu Alexandru Cumpănașu și susține că la vremea respectivă avea 17 ani.

Potrivit conversațiilor, Cumpănașu ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta, iar când ea a refuzat s-ar fi oferit să intermedieze o partidă de amor între tânără și soția lui.

"Contextul e în felul următor. Eram în clasa a XI-a, aveam 17 ani. Și dl. Cumpănașu a venit la noi la liceu, adus de unul dintre profesori, ca să ne vorbească la un eveniment despre patriotism și leadership. În sală erau elevi din mai multe licee din București și am vorbit destul de mult, i-am pus multe întrebări. Era venit acolo în calitate de director al CNMR (Coaliția Națională pentru Modernizarea României). Eu în clasa a XI-a voiam să mă implic în orice vedeam în fața ochilor și i-am zis că da, vreau să mă implic în ce proiect are el acolo.

Și am făcut schimb de numere de telefon și eu, și ceilalți elevi care eram acolo cu el și a rămas că ne facem un grup de WhatsApp cu proiectul ăsta, se numea ''Leader for Romania''. Şi da, i-am dat numărul de telefon. Era o zi de vineri. În seara aia mi-a dat mesajele care se văd pe screenshot-uri. Pe tot parcursul discuției eram foarte confuză. Chiar nu înțelegeam, de ce omul ăsa care venea ca cineva important, cineva care face niște chestii pentru România, că așa s-a prezentat, de ce acum se comportă foarte dubios.

Și cred că se vede prin mesaje că încercam să-l trag un pic de limbă, să-mi zică exact ce vrea de la mine, că m-a întrebat ceva de genul: ''Tu placi la mine?'' Adică, ''Îţi place de mine?'', ceva de genul ăsta. Şi i-am răspuns: Da, apreciez foarte mult iniţiativa, aş vrea să mă implic!''. Tot împingea discuţia în direcţia asta, să-i spun dacă îmi place de el. 

Am realizat că acest om de peste 30 de ani se dă la o minoră. Am realizat chestia asta la finalul conversației și de atunci nu am mai vorbit cu el. Aia a fost! Am vorbit în seara aia și atât. Sunt sigură că era conștient că sunt minoră, în primul rând pentru că a venit la mine la liceu și pentru că nu știu câți copii de clasa a XI-a sunt majori, dar mai sunt sigură și pentru că m-a întrebat și i-am zis că am 17 ani”, a povestit tânăra.

Presupusele conversații de pe Whatsapp ale lui Cumpănașu cu tânăra
Presupusele conversații de pe Whatsapp ale lui Cumpănașu cu tânăra

Dosar penal pe numele lui Alexandru Cumpănașu

Pe numele lui Alexandru Cumpănașu a fost deschis un dosar penal din pricina unor clipuri ale acestuia pe TikTok. Cumpănașu este acuzat că a incitat la ură. Totdată, o femeie a făcut o plângere penală la secția 16 de Poliție, acuzându-l pe fostul candidat la președinție că a încercat să îi corupă fiica minoră.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București a fost înregistrat la data de 06.01.2021 un dosar penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliție, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de incitarea la ură sau discriminare, faptă prevăzută de art. 369 Cod penal, urmărirea penală fiind începută in rem.

În fapt, s-a reținut că în spațiul public au apărut o serie de postări și materiale video prin care o persoană care domiciliază pe raza Secției 16 Poliție, prin mesajele transmise a incitat publicul la ură față de o anumită categorie de persoane, în speță cadre didactice.

În prezent, cercetările sunt efectuate de lucrătorii Secției 16 Poliție, din cadrul DGPMB, sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București, cauza fiind în faza administrării probatoriului.

Precizăm că activitățile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de Procedură Penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat de presă.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu, acuzat de o elevă că i-a făcut propuneri indecente. Ce mesaje i-a trimis politicianul tinerei

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mesajul sfasietor pe care Alexandra Macesanu l-a transmis parintilor: "Da, mamă, eu sunt!"

Livrările de gaze către Polonia, prin conducta Yamal, s-au oprit temporar

Mesajul sfasietor pe care Alexandra Macesanu l-a transmis parintilor: "Da, mamă, eu sunt!"

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a făcut noi dezvăluiri: "Alexandra se află în..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies