Sofia Vicoveanca, dezvăluiri cutremurătoare! De ce nu s-a recăsătorit după moartea soțului? Artista a suferit enorm

,
De ce nu s-a recasatorit Sofia Vicoveanca?
Sofia Vicoveanca, motivul pentru care nu s-a recasatorit

Sofia Vicoveanca și soțul ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Artista și partenerul său de viață au avut o relație foarte strânsă. După moartea soțului, cântăreața de muzică populară nu a vrut să-și refacă viața.


In articol:

Sofia Vicoveanca a făcut dezvăluiri cutremurătoare în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Artista a suferit enorm după pierderea soțului, acesta i-a fost partener de viață, dar și cel mai bun prieten. De ce nu și-a refăcut Sofia Vicoveanca viața după ce a rămas vaduvă?

Sofia Vicoveanca, motivul pentru care nu s-a recăsătorit

Sofia Vicoveanca și soțul său au trăit o poveste de dragoste, dar și de prietenie de peste 30 de ani. Soțul artistei a murit în urmă cu 20 de ani. Sofia Vicoveanca a trecut prin momente cumplite după moartea soțului, aceștea aveau o relație foarte strânsă și echilibrată. 

De ce nu s-a recasatorit Sofia Vicoveanca?
Sofia Vicoveanca și sotul sau au trăit o frumoasa poveste de dragoste

Pentru artistă a fost șocul vieții ei, iar de atunci nu și-a dorit să-și mai refacă viața, s-a refugiat în muzică, amintiri și credință. Și astăzi, Sofia Vicoveanca vorbește cu lacrimi în ochi despre cel care i-a fost suflet pereche mai bine de trei decenii.

Cântăreața a mărturist care a fost motivul pentru care nu și-a dorit să-și refacă viața lângă un alt bărbat.

Citeste si: Marți, 4 mai, Sofia Vicoveanca, supranumită Privighetoare Bucovinei, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 23:00, la Kanal D!

”Pentru că eu m-am dedicat drumurilor cântecului, nu știu cine ar mai avea puterea și atâta înțelegere, că pretendenți au fost, dar nu le-am dat nicio speranță.

Nu îmi mai găsesc un om atât de înțelegător și alături de mine, nu am spus ca și citat acolo ”își lăsa umărul ca să-mi pun sufletul să plângă”, știa să mă ajute și să mă sfătuiască.”, a spus Sofia Vicoveanca despre soțul său.

De ce nu s-a recasatorit Sofia Vicoveanca?
Sofia Vicoveanca, motivul pentru care nu s-a recasatorit

Artista și-a iubit soțul din tot sufeltul, era omul care o înțelegea cel mai bine și alături de care își găsea alinarea.

”Venea de la București și cât stătea pe la rude...se întorcea acasă ghem de nervi, se dezobișnuise de București...se formase un bucovinean, era cu liniște, cu pace...Știți ceva, nu noi hotărâm, fiecare om are o poveste croită de Dumnezeu și eu mai spun așa, el hotărăște când venim pe lume și când plecăm. Mai zic acum după atâta amar și necaz, o să vină și bine.”,

a spus artista.

Sofia Vicoveanca, marea doamnă a muzicii populare, și-a dorit să rămână cu amintirea soțului său, care a iubit-o și a respectat-o mereu.

Citeste si: Sofia Vicoveanca, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am un an și ceva de când nu mai cânt, dar nu am stat degeaba nici în perioada asta!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sofia Vicoveanca, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am un an și ceva de când nu mai cânt, dar nu am stat degeaba nici în perioada asta!”

Dan Barna susține că 'nu e vorba de nicio presiune' cu privire la numirea Avocatului Poporului la schimb cu desființarea SIIJ

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Marți, 4 mai, Sofia Vicoveanca, supranumită Privighetoare Bucovinei, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 23:00, la Kanal D!

Sofia Vicoveanca, reacție dură după ce s-a scris că ar avea coronavirus. De unde au pornit zvonurile?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies