SOCANT. Profesoara acuzata ca a intretinut RELATII SEXUALE cu elevi de numai 13 ani

O profesoara de arta teatrala din Tara Galilor, Regatul Unit al Marii Britanii, este acuzata ca ar fi intretinut relatii sexuale cu aunul dintre elevii ei, in varsta de numai 13 ani.

Kelly Burgess, in varsta de 26 de ani, este chemata in Instanta pentru patru capete de acuzare. Femeia, profesoara de arta teatrala, a fost concediata dupa ce a fost acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu unul dintre elevii ei. Presa britanica nu stie numele elevului, insa anchetatorii au spus ca acesta are varsta cuprinsa intre 13 si 17 ani.

Totul s-ar fi petrecut anul trecut, in timp ce profesoara a pregatit un spectacol cu elevii unei scoli. Piesa a fost un succes si s-a tinut in fata unui public numeros format din parinti, elevi si alti membri din corpul didactic al scolii. Politia nu ofera mai multe detalii, insa acest caz a inceput deja sa faca valva.

Presa face numeroase speculatii, insa nu se cunosc prea multe detalii legate de baiatul care a facut acuzatia la adresa profesoarei. cer este ca politia investigheaza daca acesta este singurul elev abuzat de catre profesoara pusa pe distractie.

Citeste si: Lovitură totală pentru ANTENA 1. Decizia luată de autorități este clară! - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies