ȘOCANT! O femeie a fost omorâtă neintenționat în timp ce făcea dragoste. Bărbatul a fost condamnat la peste patru ani de închisoare

,
Omorata
O femeie a fost omorâtă în timpul unei partide de amor, neintenționat[Sursa foto: Durham Police]

ȘOCANT! O mamă a doi copii a fost omorâtă neintenționat în timp ce făcea dragoste. Partenerul său a strâns-o de gât mult prea tare.


In articol:

Șocant! O mamă a doi copii, în vârstă de 33 de ani, a murit după ce i-a permis partenerului ei s-o strângă de gât în timp ce făceau dragoste.

Sam Pybus, în vârstă 32 de ani, din Darlington, a fost condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare pentru omor involuntar. Tânărul a mărturisit că nu a vrut să o rănească.  

O mamă a doi copii a fost omorâtă neintenționat în timp ce făcea dragoste

„Se pare că sugrumarea unei femei până la moarte este încă privită în lege ca un accident nefericit, mai degrabă decât o violență gravă teribilă”, a declarat o purtătoare de cuvânt care luptă împotriva folosirii „sexului dur” ca mijloc de apărare în cazurile care implică violență împotriva femeilor și fetelor.

Pybus
Sam Pybus a declarat că nu a avut nicio intenție de a o răni pe Moss [Sursa foto: Durham Police]

Nefericitul eveniment s-a întâmplat pe 7 februarie, în casa femeii din Darlington, Anglia. Sophie Moss, în vârstă de 33 de ani, a fost caracterizată ca fiind „persoană vulnerabilă care avea o sănătate fizică şi mentală slăbită”, la tribunal. La momentul întâmplării, copiii ei stăteau la tatăl lor, iar ea era singură. Avea o relaţie cu un alt bărbat, dar avea acte de amor ocazional cu Pybus de trei ani.

Citeste si: Mama gemenilor morți la Ploiești a rupt tăcerea. Ce spune femeia despre momentul tragediei

Pybus, care era căsătorit, s-a dus de bunăvoie la poliție în dimineaţa respectivă. Procurorul Richard Wright a mărturisit că Pybus le-a spus anchetatorilor că „trebuie să o fi sugrumat pe Moss, dar nu-și amintea să fi făcut acest lucru”.

A murit în timp ce făcea dragoste

Pybus a declarat că, atunci când s-a trezit, a găsit-o goală lângă el, fără să răspundă. Dar, în loc să cheme ajutoare, s-a dus în maşină şi s-a gândit timp de 15 minute la ce ar trebui să facă înainte de a se duce la secția de poliție.

Citeste si: Mama copiilor căzuți de la etaj ar putea să nu aibă dreptul de a avea grijă de-al treilea copil. DGASPC a depus cererea în instanță

Pybus a explicat că amorul dintre el și Moss a fost „ întotdeauna dur și că el o domina în timpul

activității lor sexuale, dar că nu ar fi mers niciodată atât de departe încât să o rănească”. El a mai declarat că, ocazional, aplica „o presiune ușoară” pe gâtul ei în timp ce făceau dragoste: „un act pe care ea l-a încurajat și s-a bucurat”.

Pybus a spus că a vorbit cu Moss 6 februarie, după ce soția sa se culcase. El a mărturisit polițiștilor că a consumat alcool timp de 10 ore, circa 24 de sticle de bere, înainte de a se duce la Moss pentru a face dragoste.

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mare atentie! Cum se manifestă boala care l-a omorât pe marele actor Ion Caramitru

Pericol de inflamație cardiacă - Mai multe state au oprit sau au optat doar pentru o doză de vaccin anti-Covid-19 de tip ARNm la adolescenți și tineri

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Ion Caramitru s-a stins din viață și a lăsat în urmă o mare avere. Actorul avea venituri uriașe

Cauza mortii lui Ion Caramitru! Maestrul a murit in spital la 79 de ani

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies