SOCANT. Copil de 9 ani, SPULBERAT de o masina pe trecerea de pietoni

Imagini socante au fost surprinse de camerele de supraveghere din Braila. Un copil de 9 ani a fost spulberat de o masina pe trecerea de pietoni!

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observa cum copilul incearca sa traverseze. Masina de pe banda intai a oprit, iar baiatul o ia la fuga pe zebra. Din pacate, autoturismul care vine pe banda a doua nu opreste si il loveste in plin.

Copilul a fost grav ranit la cap si nu s-a mai putut ridica de pe asfalt. O ambulanta a ajuns in doar 20 de secunde de la producerea impactului. Se afla in zona iar echipajul medical a oprit sa il salveze pe baiat. Politistii au ajuns si ei in aproximativ un minut si jumatate. Copilul a suferit o fractura de os occipital, iar medicii braileni l-au trimis cu elicopterul la un spital din Bucuresti.

In acest moment, copilul se afla in afara oricarui pericol. Soferul vinovat de producerea accidentului este cercetat pentru vatamare corporala din culpa. Nici pe trotuar nu mai suntem in siguranta! O vanzatoare de flori din Iasi a fost spulberata chiar de pe aleea pietonala!

Vanzatoarea a scapat cu viata ca prin minune. Si sa nu credeti ca soferul a confundat strada cu aleea pietonala! Un alt sofer, care era si baut, s-a izbit in el pentru ca mergea pe sosea de parca era singur pe drum. Nu a dat prioritate masinii de culoare rosie, s-a izbit violent in ea si a proiectat-o pe trotuar.

Dupa ce l-a spulberat pe comerciant, masina s-a oprit in stalp. Soferul acesteia a fost si el ranit. Politistii au descoperit ca soferul si-a potolit setea cu alcool inainte de a se urca la volan. Si acest sofer este cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

##VIDEO108038##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate