Situatie fara precedent la "Te vreau langa mine"! Unul dintre participanti este acuzat de hartuire! Iata ce invinuiri grave planeaza asupra lui si ce declaratii uluitoare a facut barbatul

Concurentul a incercat sa isi construiasca o pledoarie insa risca sa fie eliminat din emisiune pentru faptele sale.

In acest weekend, Adi a planuit o intalnire cu bona fetitei sale, pe care a invitat-o in casa lui pentru a-i trasa cateva conditii cu privire la ingrijirea copilului. Femeia sustine ca Adi a atras-o intr-o cursa pentru a-i propune un joc murdar. Adi i-a facut ochi dulci bonei pentru a scapa de obligatiile salariale fata de ea.

Pe de alta parte, Adi a incercat sa se apere infirmand toate acuzatiile si subliniind ca totul are de fapt o interpretare diferita de ceea ce a mentionat bona.

"Este adevarat! Am fost acolo! Trebuia oricum sa ii dau niste bani in plus! Da, ama incercat s-o sarut! Dar si ea a transmis mesaje din priviri! Eu nu cred ca am inteles gresit! Si ce daca este maritata!", a spus Adi.

Toti ceilalti participanti si-au exprimat parerea fata de gestul jenant savarsit de Adi si au inclinat spre a-l cataloga drept vinovat. Iata ce masuri au fost luate in privinta barbatului si ce risca acesta:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate