Situatie fara precedent la "Te vreau langa mine"! Unul dintre participanti a ajuns sa ceara iertare in genunchi si a avut parte de cel mai tulburator paravan! Iata cine a venit pentru el si ce gest socant a facut misterioasa persoana

Persoana sosita la paravan a bulversat intregul auditoriu prin aparitia sa uluitoare.

Tanara care si-a dorit cu ardoare sa il infrunte pe Dinu, s-a dovedit a fi chiar propria lui fiica. Spre surprinderea tuturor, aceasta a venit cu o coliva si a explicat gestul ei socant, exclamand ca ii face pomeni tatalui sau, deoarece il considera mort.

"Eu am venit aici, ca sa ii aduc tatlui meu ultima coliva de sapte ani! Bucura-te de aceasta coliva! E tot ce meriti! Pentru ca el pentru mine e ca si cum ar fi mort! Tu m-ai parasit pe mine de la patru ani, eu a trebuit sa ma chinui singura cu mama! Tu nu ai fost niciodata langa mine! Nu te-ai interesat de mine! Pot sa zambesc cand ma gandesc la tine, doar daca te consider mort!", a spus tanara.

"Ma rog la Dumnezeu sa-ti dea sanatate si bucurie si sa nu traiesti clipa in care copilul tau sa faca ce imi faci tu acum! Georgiana aceasta nu este copilul meu! Sa stii ca nu vreau sa provoc mila! Orice ai sa faci in viata asta, tot copilul meu ai sa fii!", a spus Dinu.
Iata cum a reactionat tanara la gestul tatalui ei si ce replica usturatoare i-a dat:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate