Simona Hapciuc de la Survivor România 2021, complet dezbracată lângă Codin Maticiuc! În ce filme a jucat Faimoasa

,
Simona Hapciuc, în ce film a jucat
Simona Hapciuc, este una dintre cele mai frumoase Faimoase de la Survivor Romania 2021[Sursa foto: Instagram]

Simona Hapciuc de la Survivor România 2021 este actriţa şi prezentatoare Tv. Faimoasa a jucat într-un film în care a apărut complet dezbrăcată lângă Codin Maticiuc.


In articol:

Simona Hapciuc este o femeie puternică şi ambiţioasă, iar acest lucru se poate observa şi pe traseele de la Survivor România, sezonul 2.

Frumoasa blondină a jucat într-un film în care a apărut coplet goală.

Simona Hapciuc de la Survivor România 2021 a apărut într-un film complet dezbrăcată 

Simona se consideră o femeie puternică, iar asta s-a observat de foarte multe ori în competiţia Survivor România. Este printre puţinele femei din echipa Faimoşilor care a adus puncte echipei. Însă, blondina este şi foarte conflictuală, imediat sare la ceartă.

În competiţie Simona a avut câteva dispute cu mai mulţi concurenţi, printre care şi Alin de la Războinici care i-a spus că este o femeie fără suflet.

Simona Hapciuc de la Survivor România 2021 a apărut într-un film complet dezbracată

este bine cunoscută pentru rolul de poliţistă sexy în serialul longeviv "Trăsniţii", însă frumoasa blondină s-a retras din lumina reflectoarelor după ce a născut, dar asta pentru scurt timp.

Simona a revenit în forţă după naştere şi mai sexy ca oricând. Ea a primit un rol într-o comedie foare cunoscută. Blondina a filmat scene fierbinţi în comedia "Investitorii", în care a apărut complet goală în pat alături de Codin Maticiuc.

Simona Hapciuc şi Codin Maticiuc
Simona Hapciuc langă Codin Maticiuc

Citeste si: Simona Hapciuc, o concurenta de temut la Survivor Romania! Mirel Dragan face dezvaluiri inedite despre Faimoasa "O vad invingatoare!"

Simona Hapciuc de la Survivor România este o mămică devotată care are mare grijă de trupul său

Simona are o siluetă de invidiat, nici nu ai zice că a devenit mămică. Însă, actriţa petrece foarte mult timp în sala de forţă pentru a avea trupul tonifiat. De asemenea, este foarte atentă la alimentele pe care le consumă, pe pagina sa de Instagram are foarte multe poze în care găteşte.

Simona Hapciuc este adepta unei alimentaţii sănătoase şi echilbrate.

Forţa de care dă dovadă pe traseele din Republica Dominicană reprezintă munca depusă de frumoasa blondină în sala de forţă. Simona este o mamică singura care îşi creşte băieţelul de doar trei anişori, dar este şi foarte împlinită, în ciudat momentelor grele din viaţă prin care a trebuit să treabă

Simona Hapciuc a povestit despre momentele dificile prin care a trecut când nu avea niciun ban şi dormea pe străzi.

Simona Hapciuc
Simona Hapciuc, cea mai puternică concurentă de la Survivor

Citeste si: Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021, sezonul 2! Emisiunea va fi pe TV de joi pana duminica, de la ora 20:00

 

Citește-ne pe
Citește și:

Simona Hapciuc, o concurenta de temut la Survivor Romania! Mirel Dragan face dezvaluiri inedite despre Faimoasa "O vad invingatoare!"

Vestitul și enervantul dosar cu șină va fi istorie! Sub presiunea pandemiei, asistenții sociali fac un pas important în debirocratizarea activității

Demisie de răsunet în Guvern! Premierul Florin Cîțu a încercat să acopere rușinea

Câți bani câștigă Cătălin Moroșanu? Averea fabuloasă a Faimosului de la Survivor România 2021

Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021, sezonul 2, la Kanal D! Noi modificari in orele de difuzare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies