Silviu reporneste prigoana impotriva lui Bahmu! Cand el era cu copiii la munte, fosta sotie si-a intinerit vaginul. Reactia neasteptata a milionarului: "Mama lor are handicap mintal"

Adriana Bahmuteanu si-a facut zilele trecute o interventie de intinerire si infrumusetare a vaginului.

Prin aceasta procedura, vedeta TV si-a infrumusetat zona vaginala, stergand semnele lasate de sarcinile si nasterile pe care le-a avut si cele ale imbatranirii acestei zone. In tot acest timp, Silviu Prigoana a fost in vacanta cu copiii la munte.
Silviu Prigoana a acceptat sa vorbeasca despre isprava fostei sotii. Insa, mai mult decat atat, Prigoana a fost deranjat de faptul ca sotia sa a facut scandal, in fata portii sale, cat timp el a fost in vacanta cu cei mici.
Desi a fost anuntata si a semnat prelungirea vacantei lor la munte, Bahmu a facut scandal in fata locuintei fostului sot.
"Am vazut la TV. M-a anuntat cineva ca este presa la mine la poarta, politia si protectia copilului. A fost anuntata printr-o notificare ca s-a prelungit vacanta.
Am primit mesaj ca face scandal la poarta. Nu am inteles de ce. Ea a fost instiintata, a primit prin curier actele si a semnat.

Eu nu am mai vorbit cu ea de vreo doi ani. Nu avem ce discuta, noi tot ce discutam este inscris. Daca avem in scris si ea ma acuza de rapire", a lamurit Silviu Prigoana povestea cu "rapirea" celor mici.
Dupa ce a lamurit care a fost povestea din spatele scandalului cu "rapirea", lui Silviu Prigoana i s-au aratat imagini din timpul interventiei de intinerire la care s-a supus Bahmu.
"Dupa ozonul asta nu mai miroase a peste. Daca vrem sa mirosim frumos inainte de o partida de amor, facem asta?", a povestit Adriana Bahmuteanu despre interventia suferita.
"Fiecare face ce vrea. Acum referitor la peste. Era si o gluma: 'Nu ne place pestele pentru ca ne bate'. Nu pot sa comentez. Asta e. Nu toti avem sanse egale in viata. S-a intamplat ca fiii mei sa aiba o asemenea mama.
Eu incerc sa-i protejez. Mai simplu era daca mergea cu televiziunea dupa ea la niste oameni amarati, cu supa, sau la niste animale. A fost un material de reclama. A fost promovarea unui produs", a declarat Silviu Prigoana, imediat dupa ce a vazut imaginile cu Adriana Bahmuteanu, fosta sa sotie, la cabinetul unde si-a facut interventia de rejuvenare.

"Nu s-a ocupat de educatia si sanatatea lor. Tu cand vezi ca fiul tau cel mic se ingrasa exagerat de tare nu faci nimic? Am vazut ca ei traiesc intr-o gradina zoologica. E OK sa ai animale la curte, dar in apartament? Sa ai si broasca testoasa, pisica, catel?
Eu mi-am dorit ca cei mici sa invete la Scoala Britanica, ea a insistat sa ramana la scoala de stat. A intrebat cine le plateste studiile, dar copiii au intrat cu bursa. Din dosar rezulta ca tatal are handicap locomotor, adica eu - am un picior de lemn, iar mama are handicap mintal", a adaugat Silviu Prigoana.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate