Silvia, o adolescenta furtunoasa: “Sunt insarcinata. Acum nu stiu sigur… e al tau, nu e al tau…”

Silvia, o adolescenta furtunoasa: “Sunt insarcinata. Acum nu stiu sigur… e al tau, nu e al tau…”

Parasita la o varsta frageda, pe strazi, de mama prostituata, crescuta la orfelinat, apoi luata in grija de doi parinti adoptivi cu inima mare, Silvia face tot posibilul sa sa-si gaseasca echilibrul… Urmariti astazi, de la 21.00, la Kanal D, povestea unei adolescente care a ales sa nu-si paraseasca pruncul.

Astazi, 16 mai, la “Mama din intamplare”, Luiza Udrea, psihoterapeutul emisiunii,  o cunoaste pe Silvia, o adolescenta care la 18 ani a dat nastere unei fetite, al carei tata ramane inca o incertitudine.  Abandonata pe strazi de mama ei naturala, prostituata, crescuta pana la 6 ani intr-un ofelinat , Silvia si-a gasit linistea in casa parintilor adoptivi, intr-un peisaj idilic din satul Curechiu (Hunedoara). “Urata, slaba si neagra, arata ca un copil neingrijit”, asa si-o aminteste mama adoptiva pe Silvia in momentul in care a luat-o de la orfelinat .

 

Tot la Curechiu, in gospodaria varstnicilor sai parinti, Silvia l-a cunoscut pe Ionut, un baiat care ajuta familia la cresterea animalelor. La 16 ani, fata si-a inceput viata sexuala cu Ionut, tanarul in care parintii adoptivi ai adolescentei il vedeau pe viitorul sot al fiicei lor.  In vremea ce Silvia devenea o tanara cu sanse reale pentru un viitor frumos, Ionut a inceput sa bea din ce in ce mai mult. Certurile si gelozia au dus la separare, iar Silvia s-a refugiat in bratele lui Tiberiu… Acasa la acesta din urma a aflat ca este insarcinata,  dar scurta perioada a schimbarilor nu i-a dat ragazul necesar sa stie sigur cine e tatal copilului. Noul ei iubit, Tiberiu, a devenit la randu-i, violent, si a sfatuit-o pe Silvia sa avorteze. Au urmat trei luni de cosmar, in care Silvia  a plecat sa-si caute mama naturala, sperand ca aceasta o va intelege si o va accepta cu tot cu copil.  

 

“Sunt insarcinata. Acum nu stiu sigur…e al tau, nu e al tau…”

Dupa o serie de intamplari care au aruncat-o si mai mult in haul disperarii, Silvia a decis sa se intoarca la cei care ii erau cu adevarat o familie, parintii adoptivi.  

“Cand am venit acasa i-am spus, Nelutu, uite, sunt insarcinata. Acum nu stiu sigur…e al tau, nu e al tau…”, i-a spus Silvia tanarului pe care il vede deja ca pe parintele copilului ei.  Ionut are inca indoieli in ce priveste paternitatea, dar testul ADN ii va clarifica situatia. Insa oricare ar fi rezultatul acestuia, tanarul pare pregatit sa devina tatal micutei. Luiza Udrea va fi aproape de Silvia intr-o perioada critica si o va ajuta pe aceasta sa se impace cu trecutul si cu responsabilitatile ce o asteapta.

Nu ratati ASTAZI , 16 mai, de la 21.00,  “Mama din intamplare”, emisiunea care va propune in fiecare  miercuri noi povesti de viata tulburatoare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate