Si-a uitat copilul in lift, iar acum REGRETA pentru tot restul vietii! A INGHETAT cand s-a intors si a gasit ASTA!

E halucinant ce i s-a intamplat acestei mame! Soarta a fost prea nemiloasa cu ea si cu baietelul ei.

Povestea de mai jos a facut inconjurul lumii! O femeie din China care locuia intr-un imobil cu 25 de etaje a fost preocupata mai intai sa-si scoata bagajele din lift, iar mai apoi pe fiul ei de numai cativa anisori care fusese impreuna cu ea la cumparaturi.

Tocmai cand sa-l ia din lift usile s-au inchis, iar accensorul a urcat la alt etaj. Femeia a alergat intr-un suflet la acel etaj, insa nici urma de baiatul ei. La etajul la care a fost chemat liftul a urcat, insa, o fetita in varsta de 10 ani.

Camerele de supraveghere amplasate in blocul de locuinte au aratat ca aceasta a inceput sa il bata violent pe micut, imediat ce a urcat in lift, iar usile ascensorului s-au inchis. Iar asta nu este totul! Diabolica fata nu s-a oprit insa aici! L-a scos pe baietel cu forta din lift si l-a aruncat de la etajul 25 al cladirii.

Ucigasa a negat totul la inceput, jurandu-se ca a vazut cum mictul a fost rapit de un adolescent, insa imaginile au aratat cu totul altceva. Nimeni nu a inteles actul de cruzime de care a dat dovada o copila de numai 10 ani. Baietelul a murit in urma impactului cu solul!

 

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate