Serban Ionescu: "Am incalcat toate cele 10 porunci. Nu chiar pe toate, ca aia "Sa nu omori" n-am incalcat-o. Dar pe alea trecatoare pe toate. Cu placere, cu voluptate chiar"

Serban Ionescu: Am incalcat toate cele 10 porunci. Nu chiar pe toate, ca aia Sa nu omori n-am incalcat-o. Dar pe alea trecatoare pe toate. Cu placere, cu voluptate chiar

Acum doi ani, exact pe 22 noiembrie 2010, Serban Ionescu a acordat un interviu unei reviste de teatru in care a marturisit cu cea mai mare sinceritate care sunt principiile dupa care se ghideaza in viata.

"Prietenul meu, Sandu Dabija, mi-a zis odata: "Bai, povesteste-ti tu viata, ca ti-o dramatizez eu!".

- "O parte din tineretea mea juvenila am facut si probleme si de-aia, la un moment dat, tatal meu, inainte sa se desparta de lumea asta si de mine, mi-a spus: "Mai, sa nu mai ai probleme niciodata". "Dar ce sa am?" "Rezolvari".- "Mi-am trait viata ca pe o felie de cozonac. Am mancat-o cu placere si mi-a cazut bine si mie, si celorlalti care n-au apucat sa muste din mine, dar au simtit mirosul de coca de cozonac".

- "Ce mi-a ramas din tineretile mele e placerea de a crea haos. Creez haosul ca sa-l pot ordona. E haosul meu!"

- "Mie nu imi plac oamenii care au principii. Am niste reguli, dar principii.."

- "Am incalcat toate cele 10 porunci. Pe toate...Nu chiar pe toate, ca aia "Sa nu omori" n-am incalcat-o. Dar pe alea trecatoare pe toate. Cu placere, cu voluptate chiar". ( sursa wowbiz.ro )
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate