Secta orgiilor cu minore! Tinere vulnerabile și inocente ar fi fost racolate și abuzate de același individ! O poveste cutremurătoare a ieșit la iveală după 16 ani!

Author: Ana Filip
Actualizat: 31 ian 2023, 11:23
Foto(4)

Timp de 16 ani, tinere naive cu vârsta cuprinsă între 10 și 12 ani din medii vulnerabile, ar fi fost racolate de pe stradă și abuzate de un individ obsedat.

Echipa Asta-i România a adus in atenția publicului o poveste halucinantă despre o așa-zisă sectă a orgiilor. Sunt acuzațiile extrem de grave dintr-un dosar care scoate abia acum existența unei așa-zise secte controlată de patronul unui restaurant din București. Mai multe tinere ajunse acum la vârsta maturității fac mărturisiri șocante și vorbesc despre obsesia bolnavă a bărbatului pentru copile cu vârste cuprinse între 10 sau 12 ani. Individul le-ar fi racolat de pe stradă,

le-ar fi adus în casa lui și le-ar fi abuzat sexual și emoțional. Fetele proveneau din medii vulnerabile, cu părinți neglijenți și în unele cazuri complet absenți.

Secta orgiilor cu minore! Tinere vulnerabile și inocente ar fi fost racolate și abuzate de un individ obsedat

Vreme de 16 ani, copile de vârste fragede, inocente și vulnerabile ar fi fost racolate de pe stradă și abuzate sexual de același individ.

O poveste pe cât de șocantă pe atât de adevărată iese abia acum la iveală și da de lucru anchetatorilor. El este personajul principal negativ al acestei povești tulburătoare, bărbatul pe care victimele îl arată acum cu degetul.

Ani la rând și-ar fi mascat obsesia bolnavă pentru minore, sub paravanul afacerilor pe care le avea, una cu bijuterii lucrate manual și altă cu un restaurant vegan, unde ar fi

angajat la negru, minore vulnerabile, după un criteriu important, să fie cât mai tinere, slabe și virgine. Cea mai mică victimă ar fi avut doar zece ani. Una dintre fetele care au fost abuzate in trecut de diabolicul bărbat a făcut mărturisiri tulburătoare si șocante pentru emisiunea Asta-i România, despre coșmarul prin care a fost obligata sa treacă.  

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Vrem o țară ca afară dar mai avem încă drumuri de pământ și căruța în curte! În satele noastre primarii sunt aleși pe viață ca să aibă timp să se acomodeze cu fotoliul și cu problemele comunei!

„Nu știu cum să explic! Ne punea să stăm efectiv în fața lui și să începem să ne atingem să ne sărutăm, să facem chestii! Și ne era foarte ciudat pentru că nu era ceva ce ne doream și nici nu știam cum să luăm situația și da, se întâmplă destul de des asta! Eram virgină și m-a întrebat dacă sunt virgină și m-a tot cumva încurajat că trebuie să fac asta că să-mi încep viață sexuală și să scap de aceste temeri! Și se întâmpla și sex în grup, cu toate fetele cu care el era și toate locuiau în aceeași casă!”, a mărturisit una dintre victime.

 

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.