Secrete de familie. Nevasta si cumnatul isi fac de cap! VIDEO

O casnicie inseamna respect, incredere si, mai presus de toate, loialitate. Uneori, insa, lucrurile nu decurg asa cum ar trebui.

Petre si Carmen Andronache sunt casatoriti de 11 ani si au impreuna 2 copii. De la o vreme, Petre sufera foarte mult fiindca sotia lui s-a schimbat. Este rece si distanta, neatenta fata de copii. Carmen refuza orice apropiere intima cu sotul ei.

Ingrijorat, Petre a vrut sa stie ce se petrece cu femeia alaturi de care isi imparte viata. Ernest si echipa emisiunii "Ochii din umbra" au descoperit un lucru socant! Carmen si fratele lui Petru traiau o aventura extraconjugala. Cei doi aveau planuri marsave si l-au mintit constant pe Petre care isi pusese in ei doi toata baza.

Carmen si-a incalcat juramantul casatoriei cu propriul cumnat. Dar ororile comise de ea nu se opresc aici. Femeia si-a neglijat copiii si a acceptat sa fie folosita drept escorta chiar de cumnatul amant.

Petre si-a confruntat fratele, Dorin, dar acesta a dat vina pe parinti. carmen a dat vina pe Petre. Dorin a uitat de legatura puternica de sange care il leaga pe el si pe Petre si a distrus doua familii: cea din care provine si casnicia fratelui sau, lasandu-si nepotii sa treaca prin trauma inevitabilului divort al parintilor.

Urmareste video si vezi confruntarea dintre cei doi frati!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate