Sebi, copilul dispărut din luna ianuarie a fost găsit mort pe un câmp din Arad. Medicii legiști au constatat cauza morții băiatulul

,
Sebastian Corbei a fost gasit mort
Sebi, baiatul disparut din Arad, a fost gasit mort

Sebi, băiatul de șapte ani dispărut din luna ianuarie a fost găsit mort pe un câmp din Arad. Care sunt cauzele morții copilului?


In articol:

Trupul neînsuflețit găsit în urmă cu o lună pe un câmp din Arad este a lui Sebi, băiatul care a fost dat dispărut de către mama sa în luna ianuarie.

Cadavrul copilului a fost găsit de către un cioban pe un câmp dintre localitățile Mișca și Vânători, aflat într-un tufiș.

Legiști au confirmat că este trupul lui Sebastian Corbei, copilul de șapte ani dispărut din luna ianuarie

Medicii legiști au confirmat că trupul neînsuflețit este a lui Sebastian Corbei. Vestea tragică a ajuns și la părinții băiatului. Părinții au fost la morgă pentru a ridica trupul neînsuflețit al copilului. 

Sebastian Corbei a fost gasit mort
Sebi a fost gasit mort de un cioban intr-un tufis

Medicii legiști au stabilit cauza morții. Potrivit autorităților pe trupul copilului nu au fost găsite urme de violență, astfel oamenii legii iau în considerare că băiatul a murit de frig.

Sebastian Corbei a dispărut la începutul lunii ianuarie, iar de atunci a fost de negăsit. La căutarea micuțului au participat 250 de oameni, însă fără rezultat. Copilul a fost găsit după trei luni de la dispariție, pe un câmp din Arad, la 9 kilometri de casă, într-un tufiș.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și dus la INML pentru a se efectua necropsia. Rezultatele ADN au confirmat că băiatul găsit mort în pădure este Sebi.

Citeste si: Sebi, baietelul disparut in urma cu 3 luni, a fost gasit decedat! Politistii ajunsi la fata locului au fost socati cand au vazut trupul neinsufletit al micutului!

Reacția dură a unui Polițist după ce Sebi a fost găsit mort în pădure

Comisarul-şef Cristian Ghica, şeful Poliţiei Centrul Vechi, a reacționat după ce trupul copilului a fost găsit după trei luni de la dispariție. Șeful Poliției este revoltat pe autorități pentru că nu l-au putut găsi pe băiat la timp, în viață.

Acesta a postat un mesaj extrem de dur pe pagina sa de Facebook, în care critică incapabilitatea autorităților de a găsi un copil, care în final a fost descoperit mort de un cioban.

”Va amintiți de Sebi? Băiețelul de 7 ani a cărui dispariție a fost tratată de Poliția Română cu acelasi profesionalism și competența cu care deja ne-a obișnuit? Ei bine, se pare că a fost găsit. 

Citeste si: Sebi, copilul de 7 ani dispărut în ianuarie, a fost găsit mort. Primele imagini de pe câmpul în care a fost descoperit

Nicidecum de către polițiști, nicidecum în dosarul ăla deschis după o lună.

Ci de către un cioban.   Un cadavru în stare de descompunere, îmbrăcat cu hainuțele pe care se pare că le purta Sebi. Haideți să îl împuternicim pe cioban la șefia Poliției Române, poate o sa avem o șansă. Altfel, vom continua căderea libera în condițiile în care deja suntem la vale de ceva timp.   Felicitări domnule Mirițescu, l-ați găsit!”,    este mesajul lui Cristian Ghica, postat pe Facebook.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sebi, baietelul disparut in urma cu 3 luni, a fost gasit decedat! Politistii ajunsi la fata locului au fost socati cand au vazut trupul neinsufletit al micutului!

VIDEO - Klaus Iohannis anunță MODIFICAREA campaniei de vaccinare: 'O să primească noi forme atractive'

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Sebi, copilul de 7 ani dispărut în ianuarie, a fost găsit mort. Primele imagini de pe câmpul în care a fost descoperit

Noi detalii în cazul lui Sebi, copilul de șapte ani care dispărut fără urmă. Familia copilului a dezvăluit cine este vinovatul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies